Autor Wątek: (S) Przedsionek/dostawka do namiotu/auta JRC Cocoon 2G Universal Porch  (Przeczytany 253 razy)

Offline fishunter1990

• Ekspert
  • Reputacja: 905
  • Przystawka i Laying-on Gruntówka z alarmem
Siemanko. Mam na sprzedaż tytułowy przedsionek.

Opis producenta:

"JRC Cocoon 2G Universal Porch - Dostawka do namiotu

JRC Cocoon 2G Universal Porch to dostawka (przedsionek) dający możliwość dopasowania wielkości namiotu do aktualnych potrzeb. Przedsionek oferuje dużą dodatkową przestrzeń wewnętrzną dzięki czemu jest on idealny na dłuższe zasiadki. Dzięki przemyślanej konstrukcji dostawka może służyć zarówno do namiotu jedno osobowego jak i jak i wersji dwuosobowej. Oferuje on na tyle dużo miejsca, aby podczas niesprzyjającej pogody wewnątrz mogło usiąść wygodnie kilka osób, jak również zmieści dodatkowych gości na noc. Przedsionek doskonale spisze się również jako namiot kuchenny. Podczas deszczowej pogody przedsionek namiotu zapewni na tyle miejsca aby zdjąć mokrą odzież wierzchnią jak i zostawić mokre obuwie, co zapobiegnie zbieraniu się wody i błota w części sypialnej.

Specyfikacja produktu:

powłoka przedsionka wykonana z nylonu 10.000 mm HH 210D

lekka, aluminiowa konstrukcja lotnicza 6061

namiot w kolorze tytanu

sztywne aluminiowe maszty napinające

siatka przeciw owadom w wejściu do namiotu

kołki w komplecie

torba transportowa w komplecie

Wymiary: głębokość 220cm x szerokość 305cm x wysokość 165-178-190cm
Waga 8,4kg."

Dostawka jest w stanie b.dobrym, była zaledwie na jednej nocce nad wodą, ale dla zasady sprzedaję jako używaną. Super sprawa jeśli chodzi o powiększenie powierzchni namiotu lub stworzenie miejsca przed namiotem do spotkań dla kilku osób (tzw. "social shelter"), a także nocowanie bezpośrednio z auta. Sprzedaję z braku czasu na dłuższe zasiadki. Zapraszam do odbioru osobistego, mogę też wysłać kurierem.
Cena: 800zł + koszty wysyłki, nie wysyłam za pobraniem.

Moje fotki:

Fotki z neta:

Wolę łowić niż łapać...🎣🍺😉