Witam
ja też zamiar mam zakupić nowy wózek, bo stary już ledwo zipie, nie nadaje się na przewożenie sprzętów nad wodę...
Poniżej 3 zdjęcia mojego starego wózka:
Nadaje się tylko do transportu niewielkich szafek, worka na ziemniaki, czy coś w tym stylu oraz nawierzchnia musi być betonowa, chodnik, jezdnia... w warunkach polowych się nie nadaje, ostatnio kółko mi ciągle wypadało jak wziąłem go na ryby. Pierwszy i ostatni raz wziąłem go na ryby. Jest wąski, mało w niego wchodzi, trzeba wszystko do góry układać - piętrowo - i jest w ten sposób źle wyważony i ciężko się go prowadzi. Jak wtedy go załadowałem, to cały ciężar miałem na ręce, źle ułożyłem sobie ciężar nad wodę... Dlatego więc na przyszły sezon zastanawiam się nad zakupem nowego wózka. Ale czekam ciągle na jakąś obniżkę cen wózka, lub po promocje. Na wiosne na pewno kupię, bo sprzętu przybywa a człowiek się starzeje i coraz mniej sił ma

A teraz zdjęcie wózka nad którym się zastanawiam, większą wersję wózka - elektrostatyk w3
Wysokość: 107 cm
Szerokość całkowita: 78 cm
Głębokość palety wózka: 48 cm

Albo co mi się bardziej podoba Anaconda
max.powierzchnia ładowna 50x45 cm
max. wysokość 106 cm
wymiary po złożeniu 59x52x13 cm

Anaconda mi się bardziej podoba, jest głębszy. na wiosnę chyba sobię łyknę ten towar

Pozdrawiam Sylwek