Koledzy miód lejecie na moje serce

.
Wychodzi na to, że to będzie bardzo dobry zakup pod wagglery o wadze między 2 a 6g.
Nie chciałem delikatnego kija, bardziej chodziło o mocniejszą i mięsistą konstrukcję co przyłowu się nie boi, bo na moich wodach też może kaban kilkunastokilogramowy się trafić, a normalnie to będzie karaś , linek, tęczak, leszcz i karpie między 30-60cm, to spokojnie powinien się sprawdzać w tej roli.
Co prawda mam stare Shimano Vengeance Match 420 20g- łowiłem ostatnio na niego ale jakiś taki nijaki, jego praca to tak szczytem, brak mu progresji w pracy i ugięciu, szczytówka przy wyrzucie jakaś taka rozchwiana, no dało się tym łowić ale mi coś nie leży i zapadła decyzja by coś kupić bardziej przyzwoitego i ten guru wpadł mi w oko, również ze względu na dość przyjemną cenę bo Drenan czy Preston cena razy 2

.
Finezyjnie jak będę chciał połowić to uzbroję się w bata. Czekam jeszcze na drabinki, gumę i łączniki, szczytówkę już mam przyciętą, tulejkę wklejoną więc jest szansa, że jutro 7-czka będzie uzbrojona i przygotowana do połowu

.
Jeszcze raz wielkie dzięki.
Pozdrawiam,