Pomysł z tego co pamietam kubatora z pojemniczkami z apteki to jest bomba polecam zakrecane malutkie .
Kubator wzywany do tablicy

proszę szybko nam tu sprzedać ten patent

Napiszcie coś więcej. Jakie pojemniczki?
Druid małe woreczki strunowe będą nie wygodne.
Adeptus, fajnie wyglądają te przynęty, mniam mniam... 
Co do trwalości ich i zapachów - ja mam rok swoje pudełko i wciąż łowię na niektóre rzeczy...
Jeżeli używasz pelletów, to polecam wykorzystanie jednego pudełka a la Sonubaits na skomponowanie mieszanki. Wtedy w pudełku możesz mieć kulki, które i tak swoj zapach mają, zaś pellety zamknięte w szczelnym osobnym pudełeczku.
Kulkę wystarczy nożem lekko poobcinać, aby uwalniała sporo zapachu, samo przewiercenie już dużo daje. Pellety natomiast nie tracą tak wiele - w wodzie odzyskują swoje wlaściwości. Zawsze można dodać jakiegoś Goo albo śmierdziela z Drennana...
Też mi się podobają

Jednak trochę tracą swoje właściwości.
Ale wszystkie pellety(pikantna, wanilia, truskawka, te nasączone itd.) do jednej przegrody w takim pudełku a la SB? Nie dobrze bo większość moich przynęt to pellety

Band Ums są z masy kulek ale ich nie nawiercam a nacinać też bym nie chciał żeby nie traciły swojego kształtu więc ciekawe czy to nie wpływa negatywnie na ich zapach
Na Goo jeszcze się nie szarpnąłem a śmierdziela z Drenana pewnie nabędę niedługo:)
może do tego pudełka dodać jakąś uszczelkę