Autor Wątek: Komplet Gore-tex Bundeswehr  (Przeczytany 7905 razy)

Offline Dyzma

• Ekspert
  • Reputacja: 183
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler method
Odp: Komplet Gore-tex Bundeswehr
« Odpowiedź #15 dnia: 25.02.2016, 18:28 »
Kurde Panowie, coś mi tutaj nie gra z tymi cenami. Ja kupiłem spodnie z gora-texem i dałem za nie 599 w promocji a tutaj na 100???
Panowie jakie macie rozmiary tych kompletów. Jestem zainteresowany zakupem ale nie wiem jaką rozmiarówkę brać na:
wzrost: 182
szer klatki 105

Pozdrawiam
Te ubrania są z demobilu armii niemieckiej mają średnio 15 lat i są używane dlatego taka cena

Co do rozmiarów to ja na twoim miejscu wziął bym największy komplet aby bez problemu mieścił się ocieplacz albo polar i ocieplacz ja czasami mam 4 warstwy pod spodem  plus kamizelka :) http://armyworld.pl/product-pol-61-Kurtka-Przeciwdeszczowa-Gore-Tex-Flecktarn-Bundeswehr-Oryginal-Demobil.html
Krzysztof

Offline gilala

• Ekspert
  • Reputacja: 36
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 25.02.2016, 18:36 »
OK, Dyzma, teraz wszystko jasne. Ja mam nówki cewki. Stałem w nich podczas deszczu dwie godziny i suchutko :D Najlepiej zainwestowane kilka stówek :D.
Robert

Offline Artur1988

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #17 dnia: 25.02.2016, 20:03 »
Zbliżają się naprawdę zimne dni gdzie kilkugodzinna sesja będzie nie lada wyczynem dlatego chciałbym zaprezentować stosunkowo tani komplet odzieży który użytkuje od trzech sezonów  i jestem bardzo zadowolony. W poniższej odzieży siedziałem na nocnych sesji przy minusowej temperatura jak i parę godzin w sporym deszczu bez parasola i odzież spełniła swoje zadanie
a oto jak to wszystko wygląda.
Czy ta kurtka "parka" tez jest przeciwdeszczowa? bo gore-tex to chyba nie jest?