Ponizej moja korespondencja ze sklepem Gozdawa. Jak widac, wedlug ''samozwanczego informatyka'' z Gozdawy wiekszosc z nas ma zawirusowane komputery i do tego za stare. Juz mi sie nie chce z tym panem gadac bo widze, ze to jeden z tych typow co zawsze maja racje . Ja juz temu panu dziekuje i raczej swoim zawirusowanym i starym kompem zloze zamowienia w angielskich sklepach na starym oprogramowaniu bo jakos u mnie one dzialaja bez zadnych zarzutow (wrecz smigaja) a sklep Gozdawa jak widac jest za bardzo do przodu dla nas

Nic tylko czekac jak samozwanczy informatyk z Gozdawy zainstaluje przestarzale oprogramowanie dla klientow - poki co tego sklepu nie polecam. Oczywiscie pomijam fakt, ze rozmowe nawet te ''wirtualna'' przez emaila zaczyna sie slowem ''Witam'' lub ''Dzien Dobry'' ale jak ktos powiedzial: ''Mozna wyprowadzic wiesniaka ze wsi ale nigdy nie wyprowadzisz wsi z wiesniaka''

Ponizej korespondencja (zaczyna sie od dolu - i chronologicznie idzie w gore) :
------
To proszę założyć post, z pytaniem komu nasz firma wyczyściła komputery z wirusów oraz ustawiła konfiguracje oraz kto kupuje i jak to czyni....
Od kilku dni nic nie robie tylko ustawiam ludziom przeglądarki i odwirusowuje komputery....
Nie jest to moja rola lecz ukło w strone klienta...
WSzytkie parametry działają poprawnie, najwyraźniej za nowoczesne mamy oprogramowanie w stosunku do sprzetu jaki wędkarze posiadają.
Może za jakis czas przygotujemy prymitywniejsze rozwiązanie.
Pozdrawiam
Rafał Chwaliński
W dniu 28 stycznia 2015 19:10 użytkownik Mariusz napisał:
no to prosze sobie poczytac tutaj o szybkosci waszej strony (to chyba bardziej namacalne jak uzytkownicy o tym pisza niz statystyki gtmetrix) - strona strasznie zamula i koszyk to tragedia bo zeby cos dodac to pare ladnych minut a juz usunac cos ze sklepu to trzeba miec pol dnia wolnego.
http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=287.150 Spedzilem grubo ponad 20min walczac z zakupami na waszej stronie i niestety na dzis mi wystarczy bo strona caly czas miele i walczy z dodaniem paru feederkow:)
Pozdrawiam
Mariusz
Dnia Środa, 28 Stycznia 2015 18:37 Rafal Chwalinski <rafalch@gmail.com> napisał(a)
Prosze sobie zobaczyc test strony
http://gtmetrix.com/reports/sklep-wedkarski-gozdawa.pl/L3Nn0Ccw Pozdrawiam
Rafał Chwaliński
W dniu 28 stycznia 2015 18:34 użytkownik Mariusz napisał:
Witam,
Niestety nie dziala poprawnie (przeciez jakbym mogl dokonac zakupow to bym niepotrzebnie nie pisal emaila) i nie jestem jedyna osoba, ktora nie moze dokonac zakupu w waszym sklepie.
Prosze zajrzec w komentarze na forum na stronie splawikigrunt.pl o waszym sklepie. Nikt nie moze napelnic koszyka w waszym sklepie i strona jest niesamowicie wolna.
Pozdrawiam
Mariusz Szulc
Dnia Wtorek, 27 Stycznia 2015 22:42 Sklep Wędkarski Gozdawa <sklep@sklep-wedkarski-gozdawa.pl> napisał(a)
Strona działa poprawnie nie ma znia problemów.
Może zainstalowac pan program
http://www.teamviewer.com/pl/index.aspx i go uruchomic na swoim komputerze, po uruchomieniu program wyświetli ID i Hasło dzieki ktoremu bedziemy mogli sie połaczyc z pana komputerem i sprawdzic co jest przyczyną
sklep-wedkarski-gozdawa.pl
W dniu 27 stycznia 2015 19:40 użytkownik Mariusz napisał:
witam,
cos jest nie tak z wasza strona bo nie mozna zlozyc zamowienia. Ten problem trwa juz jakis czas.
Pozdrawiam
Mariusz