Autor Wątek: Gozdawa  (Przeczytany 156732 razy)

K

• Gość
Odp: Gozdawa
« Odpowiedź #210 dnia: 31.01.2015, 19:50 »
P. Andrzeju nie odbieram to jako zośliwość . Wszystkie uwagi które przekazywane są kulturalnie przyjmuje z pokorą .

Offline Mateo

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 981
    • Galeria
    • Spławik i Grunt
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #211 dnia: 31.01.2015, 19:50 »
USUNĄC TEN WĄTEK I NIE BEDZIE PROBLEMÓW.PROSTE :P
Coś mi się nie wydaje.
Jest to już drugi wątek dotyczący tego sklepu. Pierwszy został przez Luka zamknięty.
Założony został nowy.
Dojdziemy do tego, że nikt nie będzie chciał zakładać wątków, w których można oceniać sklepy, bo się będzie bał konfliktów.
Finalną decyzję podejmie Luk.

mysle że administratorom też nie jest na ręke ,żeby sklepy były na forum,bo jak by nie bylo, ;) to jest jakas reklama,no chyba, że czerpią z tego coś, to inna sprawa ;)
Myślę, że kiedy forum powstawało, nikt nie zdawał sobie sprawy, że właściciele sklepów mogą też dołączać tutaj do dyskusji na temat ich przedsiębiorstw. Zapewne wydawało się, że będzie dział, w którym na zasadzie wolności słowa użytkownicy będą mogli wyrażać swoje opinie.
Pozdrawiam
Mateusz

Offline Kafarszczak

• Ekspert
  • Reputacja: 164
  • Ważne, aby uwierzyć w moc zanęty i przynęty! :)
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #212 dnia: 31.01.2015, 19:54 »
kazdy myslał ze powie co myśli i tyle. :) Forum to forum dyskusje trwają ;] a inni niech wyciągają z tego wnioski :)
Krzysztof

Offline Tinca Fan

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 13
  • KEEP CALM AND GO FISHING
« Odpowiedź #213 dnia: 31.01.2015, 19:57 »
Pani Kasiu widzę, że się nie rozumiemy  :). W żadnym z moich wpisów nie ma stwierdzenia, które choćby sugeruje Pani brak szacunku do klienta. Nie mam zamiaru ani podstaw aby tak twierdzić. Chodziło mi raczej o proces budowaniu zaufania klienta do marki, firmy i tyle. Niestety w tej chwili nie jestem w stanie Pani polecić nikogo kto mógłby lub chciał zająć się to sprawą. Sugeruję tylko, że rozwiazywanie tej sytuacji na drodze prawnej nie jest dobrym posunięciem, ale to tylko moje zdanie  :).

Pozdrawiam  :flowers:
Pozdrawiam Marcin

Offline maniek

• Ekspert
  • Reputacja: 56
« Odpowiedź #214 dnia: 31.01.2015, 20:02 »
mysle że administratorom też nie jest na ręke ,żeby sklepy były na forum,bo jak by nie bylo, ;) to jest jakas reklama,no chyba, że czerpią z tego coś, to inna sprawa ;)
Myślę, że kiedy forum powstawało, nikt nie zdawał sobie sprawy, że właściciele sklepów mogą też dołączać tutaj do dyskusji na temat ich przedsiębiorstw. Zapewne wydawało się, że będzie dział, w którym na zasadzie wolności słowa użytkownicy będą mogli wyrażać swoje opinie.
no wlaśnie, w tym problem sprzedawcy  są na forach i podglądają co użytkownicy mówią,żadko włanczają sie do dyskusji, na temat wedkarstwa,tylko w tedy, kiedy jest coś nie tak.

K

• Gość
« Odpowiedź #215 dnia: 31.01.2015, 20:08 »
Tylko ja podpisuje sie z imienia i nazwiska .,ale może faktycznie nie powinno mnie tu być i nie powinnam jako współwłaściciel wdawać się w dyskusje . Faktem jest że miło mi było rozmawiać z Panami i mieć możliwość poznania niektórych z Panów. 
Pozdrawiam KKK

Offline zbyszek321

• Ekspert
  • Reputacja: 190
« Odpowiedź #216 dnia: 31.01.2015, 20:12 »
Uważam tą dyskusję za bardzo potrzebną. My wędkarze mamy prawo do oceny sklepu, w którym kupujemy, bądź chcielibyśmy kupować. Dziwi mnie fakt, że właściciele sklepu nie chcą wyciągnąć wniosków z tej dyskusji.
Pozdrawiam
Zbyszek
Zbyszek

Offline Hein

• Reputacja: 18
« Odpowiedź #217 dnia: 31.01.2015, 20:15 »
Faktem jest ,że strona nie chodzi dobrze więc nie ma się na co obrażać .Myślę też ,że nie jest to złośliwością jeśli ktoś o tym mówi lub krytykuje :)
Krzychu

Offline andrzejm

• Ekspert
  • Reputacja: 41
  • "..plaża to wylęgarnia hipisów." - Skipper
« Odpowiedź #218 dnia: 31.01.2015, 20:17 »
uważam podobnie jak zbyszek321, forum jest dla wszystkich. Czytuję wiele forów (nie tylko wędkarskich) i na wszystkich są czynnie obecni właściciele sklepów. Zawsze działało to na plus. Pomagało to i sklepom i użytkownikom. Tu mamy sytuację odmienną.
Error Team Poland

elvis77

• Gość
« Odpowiedź #219 dnia: 31.01.2015, 20:18 »
Właśnie było bardzo miło  :-[
Myślę,że wszelkie tego typu niejasności powinny być załatwiane na PW,po za forum i bez rozkładania na czynniki pierwsze.
W przeciwnym razie będą toczyły się swoiste wojenki miedzy zwolennikami ,a przeciwnikami bez jakiegokolwiek sensu. ::)

anonim

• Gość
« Odpowiedź #220 dnia: 31.01.2015, 20:24 »
Brawo....
Panowie, świetnie, jestem za dokopaniem Gozdawie....
Trzymam kciuki za udana krucjatę....

A Pani Kasi, życze kolejnych pomysłów na rabaty dla forumowiczów splawikigrunt, jak dobrze pamiętam to dała Pani 20% na wszystkie zakupy.....

W Belgi można kupować, w Niemczech, a i w Czechach też....

Z dużą uwagą śledzę i sądzę, że Gozdawie dokopiecie, jestem z Panami!

----------

Panowie, nie ma co sie cyrkolić.... powinny być większe żądania względem sklepu, przecież my mamy świetne komputery i oprogramowania.... a sklep widać jest jakiś zapyziały i nie robi tego co my chcemy....
My chcemy by działał!!!!!
A gozdawa wszystko robi by sklep nie działał!!!

Więc jestem by sklep który się nie dostosowuje do wymogów nas klientów, był napiętnowany, gdyż nie chce nic dla nas zrobić....

My mamy wszystko OK i komputery i oprogramowania...

Pani Kasiu nie stać nas na to by wymieniać komputery bo macie jakieś tam oprogramowanie, a z wirusami nam dobrze!!!

Przynajmniej ja takie mam, a Gozdawa nie.... wiec jestem by jej dokopać za to że nie chce nić zrobić i tylko nam utrudnia życie i od wirusów wyzywa...

Offline Tinca Fan

• Reputacja: 13
  • KEEP CALM AND GO FISHING
« Odpowiedź #221 dnia: 31.01.2015, 20:26 »
Panowie a ja myślę, że czas dać emocjom wolne  ;). Mam nadzieję, że strony sporu dojdą do porozumienia bez adwokatów  :).
Pozdrawiam Marcin

Offline zbyszek321

• Ekspert
  • Reputacja: 190
« Odpowiedź #222 dnia: 31.01.2015, 20:29 »
Anonim ty nie chodzi o to, żeby ktoś komuś dokopał. Trzeba prowadzić dyskusję,  żeby wilk był syty i owca cała.
Zbyszek

elvis77

• Gość
« Odpowiedź #223 dnia: 31.01.2015, 20:30 »
Tu nikt nikomu nie chce dokopać  ???
No chyba,że Ty Anonim,bo wszystkim chodzi o to,żeby coś usprawnić,wyjaśnić a nie prać własne brudy.

Offline Hein

• Reputacja: 18
« Odpowiedź #224 dnia: 31.01.2015, 20:34 »
Tu nie chodzi o kopanie kogokolwiek .Gozdawa to dobry sklep z dobrą ofertą tylko strona chodzi kiepsko, na co zwracają kupujący uwagę. Myślę ,że właścicielka sklepu musi pilnie to naprawić ,bo klijenci się zniechęcają .Choć czasem chlopacy są cierpcy w swoich opiniach nie mają zamiaru nikomu dokopać ,tylko zwracają uwagę na pewien problem.
Krzychu