Autor Wątek: Gozdawa  (Przeczytany 156639 razy)

Grendziu

• Gość
Odp: Gozdawa
« Odpowiedź #285 dnia: 18.06.2015, 19:25 »
Hmmm, nie lubię krytykować i się powstrzymam, to co było 2 razy na targach -1/10 - niech nota da do myślenia :thumbdown:

Offline dfq

• Ekspert
  • Reputacja: 4
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #286 dnia: 18.06.2015, 19:30 »
Ja tam nie mam do nich zastrzeżeń póki co. Wszystko solidnie. 3 zamówienia - 3 razy szybka wysyłka :thumbup:
Znów jestem

Offline p^k

• Ekspert
  • Reputacja: 93
« Odpowiedź #287 dnia: 19.06.2015, 09:53 »
U Gozdawy kupiłem kilka feederow i parę innych drobnych rzeczy łącznie z zanętami i innymi pierdołami od Prestona. Część feederów nosiła oznaki używalności i miała popękany lakier na omotkach oraz zabrudzone zanętą rękojeści. Niektóre elementy składowe wędek były tak zapieczone, że nie szło ich nawet rozdzielić a powinny być zapakowane osobno. Jeden pokrowiec był w paru miejscach podarty. Pan Rafał na siłę starał się mi wmówić, że jest to nowy, nieużywany sprzęt i nie chciał zwrócić pieniędzy. 

Ogólnie nie polecam tego sklepu. Gdyby nie Pani Kasia, która przyczyniła się do zwrotu pieniędzy, to miałem ochotę jechać do sklepu i potraktować Rafała jak J.K.Mikke - Boniego.
Z wędkarskim pozdrowieniem, 
- Paweł :fish:

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 937
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #288 dnia: 19.06.2015, 09:56 »
hm jeśli to prawda to szok.....
towar kupiłeś za jednym razem bo mi osobiście jak by walnęli taki numer podczas pierwszej transakcji to po niej bym zrobił piekło i nie dał bym się naciąć drugi raz.
Maciek

Offline e-MarioBros

• Ekspert
  • Reputacja: 419
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #289 dnia: 19.06.2015, 09:58 »
p^k: jestem zaskoczony. W takim razie sprzętu u nich nie kupię. Na razie kupowałem u nich  przynęty i zanęty i było ok.
;)

Offline dfq

• Ekspert
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #290 dnia: 19.06.2015, 10:02 »
no to piekny numer ??? . Ja tez kupowałem u nich tylko przynęty i z tym nie było problemów
Znów jestem

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2235
  • MFT
« Odpowiedź #291 dnia: 19.06.2015, 12:49 »
Szok ???
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline gregorio

• Ekspert
  • Reputacja: 149
« Odpowiedź #292 dnia: 02.07.2015, 10:02 »
Pierwsze zakupy i zarazem nie ostatnie w tym sklepie :thumbup:
W mojej ocenie bardzo duży pozytyw.
Kupiłem odzież firmy Preston, towar jak najbardziej zgodny z opisami na stronie sklepu.
Kontakt bardzo sprawny i szybki , wysyłka zaraz po zamówieniu ,na następny dzień towar w domu.
Tak jak mówiłem zakupem była odzież , po ówczesnym ustaleniu rozmiarówki w 100% towar dopasowany do moich rozmiarów. Wiec nie ma potrzeby wymiany.( taka opcja była ustalona przed zakupem).
Dodatkowo w przesyłce znalazłem katalog prestona 2015, winning pegs numer 4, i czasopismo sonubaits.
Z mojej strony na 10 pkt daje pełne 10.
Polecam :thumbup:
Grzegorz > Kołobrzeg

Offline koks

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #293 dnia: 02.07.2015, 10:11 »
Wiedze, ze pan R. jeszcze tam pracuje  :bravo: 

Offline Chaotic

• Ekspert
  • Reputacja: 103
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #294 dnia: 02.07.2015, 13:53 »
Miałem się w tym wątku nie udzielać - ale w sumie ku przestrodze :

Nie wiem jak cały sklep - ale właściciel to jakiś (mimo, że lubie nazywać rzeczy po imieniu - tu będę delikatny bo to jednak antyreklama) dziwny człowiek.

Ze 2-3 lata temu (gdy nie oferowali jeszcze koruma) gdy negocjowałem z Nim cenę zamówienia (a raczej jak zrezygnowałem z niego bo wyceniono mi towar o o 25% wyższy niż rrp z katalogu) próbował raczyć bzdetami o mega opodatkowaniu importu (śpiewką ,że  płaci 3 podatki : vat uk , vat pl i dochodowy pl ) podpierał się wieloletnim doświadczeniem w imporcie ..... jak go zapytałem czy może słyszał o umowie o unikaniu podwójnego opodatkowania,  deklaracji wewnatrzwspólnotowego nabycia towarów VAT-UE - czyli de facto płaceniu polskiego vatu i dochodowego (albo nie ma pojęcia o imporcie albo próbowal ze mnie debila zrobić) ...jak mu zaproponowalem żeby zmienil księgowego - rzucił mi słuchawką  ..cóż do kapitalizmu nie wszyscy dorośli..

- kolega miał przeboje z wyraźnie używanym towarem - nie będę pisał szczegółów bo to jednak nie moje doświadczenia

Odradzam , są ciekawsze i pewniejsze miejsca na inwestowanie swych pieniędzy i nerwów (tych zwłaszcza)

Edit- poprawki

p^k  te felerne feederki to nie były przypadkiem Dutchmastery ?
Pozdrawiam
Olo

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #295 dnia: 02.07.2015, 14:08 »
Wtrącę od siebie tylko, że pamiętam jakie emocje wywołał temat tego sklepu. Aby dbać o stałe ciśnienie swoje i innych forumowiczów, chcę tylko poinformować, że jeżeli pojawią się wpisy 'ostre' - to wątek zamknę, musiałem już kasować pewne posty dwa dni temu. Po co się denerwować... :D

Szukajmy rzeczy które nas łączą a nie dzielą.
Lucjan

Grendziu

• Gość
« Odpowiedź #296 dnia: 02.07.2015, 18:19 »
Luk co oznacza ostre? Bardzo dużo osób jest niezadowolonych z Gozdawy i fajnie jest informować o tym, że niejednokrotnie jako całokształt ten sklep daje ciała...

Ta postawa niezadowolonych klientów chyba łączy? :) Wiadomo wulgaryzmom i obrażaniem nie przystoi :)

Grzes77

• Gość
« Odpowiedź #297 dnia: 02.07.2015, 19:49 »
Ogólnie na Gozdawę nie mogę narzekać, bo raz coś tam kupiłem, nawet nie pamiętam co, no ale jak mam ten sklep na zakładce, to coś tam brałem, chyba haki. No i właśnie teraz jesli chodzi o te haki, to Gozdawa ma je po 8,50zł a w Drapieżniku 6,20, taka ciekawostka, zgadnijcie gdzie je teraz będę nabywał ;). Poniżej pokazuję, żeby nie było, że wyssałem z palca. Różnica kolosalna.

http://sklep-wedkarski-gozdawa.pl/preston-innovations/haczyki-i-a-ya-ki/haczyki/haczyki-z-zadziorem-pr39.html

http://sklepdrapieznik.pl/sklep/preston/13758-preston-pr-eyed-hooks-pr-39-roz10.html

Edit: Oczywiście w Drapieżniku też kupowałem te haki, bo sporo ich tracę na delikatnych przyponach i specjalnie na moją prośbę Drapieżnik sprowadził w rozmiarze 18, bo nie mieli na składzie ;).

Offline Dyzma

• Ekspert
  • Reputacja: 183
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #298 dnia: 02.07.2015, 20:10 »
Czy u was też ta strona tak wygląda czy tylko u mnie ?
Krzysztof

Grzes77

• Gość
« Odpowiedź #299 dnia: 02.07.2015, 20:14 »
Normalnie wygląda, nawet przed chwilą jeszcze raz sprawdziłem.