Autor Wątek: Witam - TeamDragon  (Przeczytany 7589 razy)

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2048
  • Wędkarstwo rządzi!
Odp: Witam - TeamDragon
« Odpowiedź #30 dnia: 11.01.2016, 01:32 »
Popieram! :bravo:
Lucjan

Offline Jurek z Warszawy

• Ekspert
  • Reputacja: 157
  • Tylko wody PZW- no kill
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #31 dnia: 11.01.2016, 08:40 »
Wszystko jasne cena za ten kołowrotek jest dobra jednak nie ma gwarancji ze sprzedający przyjmie do ewentualnej naprawy gwarancyjnej kołowrotek który chciałem zakupić. Może liczy na to że właśnie kto inny zrobi ja jego ta robotę.

Offline teamdragon

• Sklep TeamDragon.pl
  • Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #32 dnia: 11.01.2016, 09:08 »
Tak cena dobra u m,nie jakieś 25 zł drożej ale serwis załatwiam osobiście ( sam dostarczam i odbieram )    .Nie ma czegoś takiego że nie przyj mnie, musi przyjąć to jego obowiązek .

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2048
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #33 dnia: 11.01.2016, 09:13 »
Pamiętam jak dawno temu brałem udział w szkoleniu d/s sprzedaży, jakie zafundowała mi moja ówczesna firma. Uświadamiano nam, że najlepszą metodą na zdobycie stałych klientów i przekonania ich do siebie jest pozytywne załatwianie reklamacji. Wielu sprzedawców nie zdaje sobie sprawy,że właśnie odsyłając klienta z kwitkiem traci go bezpowrotnie.

Lucjan

Offline teamdragon

• Sklep TeamDragon.pl
  • Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #34 dnia: 11.01.2016, 09:18 »
Tu z kolegą się zgadzam w 100% .Mam już taką fajną grupkę stałych wędkarzy którym pomogłem w drobiazgach sprężynka , śrubka ,podkładka niby drobiazg ale od tego czasu kupują  Dragona ,Okume ,Ryobi , Mustad , zanęty, nawet szykuję pod zawody mieszanki . I nie zwracają uwagi na ceny tylko na obsługę , serwis posprzedażowy . A ceny i tak u mnie się negocjuje że przy normalnych zakupach jak jest promocja często mam najtaniej albo nie wiele odstaje od alllegro .