Barbus nie sprzedaje wysyłkowo już
Czy ktoś ma wiedzę, gdzie jest fizycznie dostępna sztyca Milo Tycoon w wersji 3m ?
Witam. Chcę kupić kosz do sztycy, mam już propozycję, ale nie wiem jakie duże są oczka w siatce i czy przez ten kosz nie będę tracił quickstopów? To kosz, o którym myślę: http://sklepdrapieznik.pl/sklep/kosze-do-podbierakow/13942-kosz-podbieraka-korum-cs-spoon-net-24.html Z góry dziękuję za pomoc
Panowie, mam pytanie. Czy sztyca długości 2,6 m i kosz 50 cm długości wystarczy do łowienia matchówką? Taka kombinacja nie będzie za krótka? Zastanawiam się nad sztycą Drennan Series 7 Rigid Carbon 2.6 m Net Pole i koszem Guru Competition 500.
Może pytanie jest głupie ale wolę się upewnić Czy jak kupię sztycę nasadową, np. 4m to będę mógł używać mniejszą ilość składów żeby była, np. 3m?
Właśnie ciągle się zastanawiam czy brać dłuższą i ewentualnie używać tylko części czy wziąć sztycę Drennan Red Range X-Strong 2.4m i dodając długość kosza prawie 3m mi wystarczą.Chyba jednak pójdę w Drennana bo skoro poniżej piszesz, że 3m starczy to nie będę inwestował w coś czego nie użyję .