Autor Wątek: Pokrowiec do feedera  (Przeczytany 1683 razy)

Offline sawe89

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 9
  • Ulubione metody: feeder
Pokrowiec do feedera
« dnia: 28.03.2016, 19:46 »
Witam, z góry chciał bym napisać iż takowy wątek już by istniał to proszę o przeniesienie a teraz do rzeczy:
Zakupiłem ostatnio dwa feedery Shimano Dx 3,60 i chciał bym do tych wędzisk kupić jakiś pokrowiec. Posiadam pokrowiec Nasha ale wędki są bardzo ciasno włożone więc na razie musi wystarczyć do chwili w której nie zakupię odpowiedniego pokrowca :)
Wędziska po złożeniu mają długość 123 cm. Pokrowiec jaki chciał bym posiadać to takowy który pomieści mi oprócz wędzisk, podbierak podpórki , parasol.
Długość jaka by mnie interesowała to 1,45 cm lepiej mieć trochę zapasu :) i może mieć 3 komory.
Co wpadło mi w oko to :

PROLOGIC Max5 Commander MULTI Sleeve 3 Rods 10'-13
Pokrowiec Korum 5-Rod Quiver
co możecie mi polecić doradzić?
Na każdą propozycję jestem otwarty :) :)

Edycja administratora: Tytuł niezgodny z regulaminem forum.
Sebastian
Catch & Release - Złów i wypuść

Offline skowron.krystian

• Ekspert
  • Reputacja: 135
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Pokrowiec do feedera
« Odpowiedź #1 dnia: 28.03.2016, 22:14 »
Ten temat był.
Nie jestem tu długo ale czytałem na ten temat wiele wypowiedzi które zmieniły mój sposób w jaki patrzyłem na pokrowiec. Ten Korum jak dla mnie odpada bo jeśli dobrze kojarzę to nie chroni wędki. Poszukaj poprzedniego tematu o tej tematyce - nie pożałujesz. Polecam Prestona 2+2 - trzy kije dwa feederarm i sztyca i jest jeszcze miejsce. A niemalże skakać można i sprzęt będzie bezpieczny. Tyle że musisz wiedzieć ja jestem zakochany w tej marce.

Pozdrawiam