Mikado Trython. Moze jest gruby i nie wazy tyle co np selektor, ale za to ma bardzo fajna akcje i jest miękki. Starczy do tego jeszcze na jakies akcesoria. U mnie razem z kolega mamy i sa bardzo fajne jak za ta cenę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napiszę po raz kolejny, że Trython jest świetny dla początkujących, nada się również dla średnio-zaawansowanych (chyba mógłbym być ich przedstawicielem tak go reklamuje ).
Cytat: Czarosław w 31.03.2016, 15:23Mikado Trython. Moze jest gruby i nie wazy tyle co np selektor, ale za to ma bardzo fajna akcje i jest miękki. Starczy do tego jeszcze na jakies akcesoria. U mnie razem z kolega mamy i sa bardzo fajne jak za ta cenę Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTrython gruby? Proszę tej wędeczki nie obrażać Cytat: Michał Mikuła w 31.03.2016, 16:35Napiszę po raz kolejny, że Trython jest świetny dla początkujących, nada się również dla średnio-zaawansowanych (chyba mógłbym być ich przedstawicielem tak go reklamuje ).Jest dokładnie jak kolega pisze
Jak pisałem szczytówka jest wyjmowana,można sobie dopasować z dostępnych na rynku ja tak dorabiałem do d-fisha
Popatrz i rozważ to co Polecił Arek to dobry kij http://allegro.pl/daiwa-fish-collection-lekki-feeder-11ft-330-60g-i6012425848.html