Dziś odwiedzilem komercje "Madagaskar".
Na łowisko zajechalem ok. Godz 9:00 i od rwzu poszedlem zanecic, 2 wybrane miejscowki konopia i kukurydza. Po zaneceniu zabralem sie za robienie zanet do podajnikow. Na gruntowke dalem wlasny miks z konopiami i odrobina pelletu 2mm Green Betaine, na feederze mialem miks dwoch rodzaji pelletow 2mm Master Mix - kukurydza i duzy karp.
Tak to wygladalo
Na pierwszy ogien poszedl Feeder, na ktorym po ok. 15min nastapilo branie. Hol i...
Karp 81cm, 8,5kg. Wzial na 12mm kulke od TB
Szybka fotka i do wody. Minelo ok. 30min i kolejne branie. Tym razem hol trwa dluzej i z pomoca wlasciciela lowiska, ktory akurat przyszedl mnie odwiedzic, na brzegu laduje...
Karp 80cm. 9.100kg. 12mm kulka od Tb
Po czym zlamalem podbierak... Ok. Godzinna przerwa w lowieniu, po ktorej zlapalem 2 karpie w granicach 50-70cm. Zdjec im nie robilem. Za jakis czas nastapilo, "standardowe" branie, zaciecie i ryba odjezdza na ok 20m. w bok, w strone innych wedkarzy, udalo mi sie ja zatrzymac. W trakcie holowania tej ryby, nastapilo branie na drugiej wedce, na ktorej byla Dendrobena na wlosie, z pomoca przyszedl wlasciciel lowiska. Ja wyholowalem karpia 84cm i wadze 10kg, a On karpia grubego karpia 74cm i 8.9kg.
Moj karp 10kg. Wzial na ananasowego Dumbelsa od SB
Po czym nastapila ok 2godz. Przerwa w braniach i w ostatnie 30min lowienia zlapalem jeszcze 2karpie 40-50cm.
Ps. Gratuluje wszystkim zlowionych ryb.
Ps2. Przepraszam za brak Polskich znakow