Mosteque straszny cham z tego MarioG że zaciągnął Cię na tą komercję i kazał Ci łowić te wielkie karpie kiedy nie sprawiało Ci to frajdy

Taki żarcik ale proszę nie ciągnijcie znów tego tematu.
Dziś bardzo owocny dzień dla SiG!
Daniel wielkie brawa. Super puchar. Różnice były niewielkie. Ostatnio cały czas pokazujesz klasę

dfq brawo za super miejsce! Ciężkie warunki miałeś. Pewnie ostali się Ci którzy jeszcze o coś walczyli w klasyfikacji a reszta uciekła przed taką pogodą

Zbyszek co za lin. No i teraz dla mnie jesteś naszym najlepszym łowcą prosiaczków. Ale uważaj Mateo jeszcze nie powiedział ostatniego słowa

Czarek dawno nie połowiłem na Narwi takich fajnych leszków. Gratulacje
Mosteque i MarioG brawo za rybki. Strasznie to nie śmieszne jak Wy tam drugi raz jesteście i takie kabany łowicie a ja tam byłem z poprzednim sezonem pewnie z 10 razy i złowiłem dwa po 4kg a tak to same takie 1-2kg. Elvisa77 jak tam zabrałem to też od razu przywalił jednego 6 kg i jednego 5 kg i amura tego z awatara a ja taka dupa

Brawa dla wszystkich łowców

Ja dziś byłem na ostatnich zawodach z cyklu Trotka Grand Prix. Zająłem 7 miejsce ale wystarczyło i to żeby zająć drugie miejsce w ogólnej klasyfikacji pokonując dwóch profesjonalistów z Robinsona ale minimalnie(Jednemu potknęła się noga na pierwszych zawodach a potem już na 3 pozostałych był zawsze pierwszy a drugiemu się dziś lekko potknęła i spadł z pierwszego na 3). Dokładnych wyników nie znam ale wyrównana walka była i mogło być tak że 2-3 miejsca niżej na którykolwiek zawodach i byłbym poza pierwsza trójką. Jako ciekawostkę napiszę że mimo że to zawody na komercjach i byłe mieszane style walki(dwa razy spławikowo-gruntowe, raz tylko grunt i raz tylko spławik) to wygrał tyczkarz. Nie wiem jak poradził sobie na zawodach gruntowych ale też na pewno musiał być chociaż w pierwszej 10. Opisałbym zawody długo i wyczerpująco ale chyba już dziś nie mam siły. Może jutro coś naskrobię