Autor Wątek: Proca Guru (strzelanie na 50 m)  (Przeczytany 1456 razy)

Offline Mario1988

• Ekspert
  • Reputacja: 123
  • Niemożliwe nie istnieje
    • Galeria
    • Mapa forumowiczów SiG
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Proca Guru (strzelanie na 50 m)
« dnia: 01.06.2016, 19:21 »
Luk mam pytanie, wydaje mi się, kierowane głównie do Ciebie. Na jednym ze swoich filmików używałeś procy Guru i tu mam pytanie (nie pamiętam, w którym filmiku): Czy to była proca Guru Catapult czy Guru Light Pult? A drugie, również do użytkowników którejś z tych proc: Jakie wrażenia z ich użytkowania i czy są warte swojej ceny? A może lepiej procę innej firmy? Zależy mi na możliwości dostarczenia zanęty myślę na 50m. Nie spotkałem się ze sklepem (nawet internetowym) oferującym te proce, a jak mam kupić coś firmy xyz (made in China) i znowu wyłożyć 30zł za towar wątpliwej jakości to wolę zamówić na ebay'u za 50zł z wysyłką, poczekać i cieszyć się z dobrze zainwestowanych pieniędzy ;P Pozdrawiam

PS. Podaję link do procy: http://www.ebay.pl/itm/Guru-Catapult-ALL-VARIETIES-Match-fishing-tackle-/151500703406?var=&hash=item23462546ae:m:mFn0tXvuudqNLk0wqBjR7XA   
Łączy nas pasja :) No i zloty SiG :D

Mapka forumowiczów<= Link do mapki :)

Offline N3su

• Ekspert
  • Reputacja: 319
  • Ulubione metody: spinning
Odp: Proca Guru (strzelanie na 50 m)
« Odpowiedź #1 dnia: 01.06.2016, 19:50 »
Te proce z Guru są fajne, sam posiadam wersję light. Ale są to proce przystosowane do strzelania robakami, ziarnami i pelletem. Ty szukasz procy do zanęty i 50 m, więc lepszym wyborem będzie Drennan Softeed - wersja czerwona.

Offline Mario1988

• Ekspert
  • Reputacja: 123
  • Niemożliwe nie istnieje
    • Galeria
    • Mapa forumowiczów SiG
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Proca Guru (strzelanie na 50 m)
« Odpowiedź #2 dnia: 01.06.2016, 19:56 »
Te proce z Guru są fajne, sam posiadam wersję light. Ale są to proce przystosowane do strzelania robakami, ziarnami i pelletem. Ty szukasz procy do zanęty i 50 m, więc lepszym wyborem będzie Drennan Softeed - wersja czerwona.

Czasami strzelam ziarnami i pelletami, ale bardziej myślałem o możliwości dostarczenia kul zanęty i zrobienia poniekąd "dywanu" na odległości łowienia feederkiem :p Na pewno zerknę i wezmę pod uwagę Twoją poradę kolego :)
Łączy nas pasja :) No i zloty SiG :D

Mapka forumowiczów<= Link do mapki :)