A dlaczego nie 11 ft plus? U mnie spisuje się świetnie, nawet przy mniejszej rybie. A lepiej mieć zapas.
Rozumiem.
Zazdroszczę kijka Trzymanie go w rękach to była czysta przyjemność Wszystkie te najlżejsze, topowe kije różnych marek to poezja...
no i zakupiłem Acolyte Ultra 10 ft Feeder
Mariusz byle nie w nosie Filip mimo wszystko kijek ma zapas mocy. Jutro mam nadzieje sprawdze😊 Słyszałem, ze niezle dajesz rade na swoim lowisku
Cytat: Luk w 08.07.2016, 15:34Zazdroszczę kijka Trzymanie go w rękach to była czysta przyjemność Wszystkie te najlżejsze, topowe kije różnych marek to poezja...Lucjanie, jest jak różdżka Mam jeszcze 3,6 m Acolyte Plus Feeder ale wersja 10 ft to magia. Sphere Bomb jednak troszkę mniejsze wrażenie robił.
Cytat: Lug (Darek Jagodziński) w 08.07.2016, 15:39Cytat: Luk w 08.07.2016, 15:34Zazdroszczę kijka Trzymanie go w rękach to była czysta przyjemność Wszystkie te najlżejsze, topowe kije różnych marek to poezja...Lucjanie, jest jak różdżka Mam jeszcze 3,6 m Acolyte Plus Feeder ale wersja 10 ft to magia. Sphere Bomb jednak troszkę mniejsze wrażenie robił.Darek mógł byś coś "powiedzieć" o tym kiju 3,6 m Acolyte PlusBo noszę się z zamiarem przedłużenia Acolyte - ale nie wiem na jaki się zdecydować, czy plus, czy ultraZ racji że mam 10ft plus był bym skłonny do ultra, ale że łowie w większości na ok. 60+ nie wiem jakiego wybory dokonać.