Naprawde jestem pod wrazeniem przyjecia mnie na forum

z gory bardzo serdecznie dziekuje !!!
Postaram sie jakies posty wypuscic dotyczace ogolnie wedkowania w USA, regulacji, zasad, rybostanu w miare oczywiscie mojej wiedzy i mozliwosci.
Jak juz wspomnialem moje wedkarstwo to w 99 % karpiarstwo a ten 1% to wyprawy na jesiotry.
Teraz kiedy syn dorasta troche to sie zmienia wiec dlatego takze dolaczylem do forum.
Mimo ze jestem wedkarzem stricto karpiowym to nie znaczy ze jakiejs tam wiedzy na temat innych ryb w USA nie mam, oczywiscie interesuje sie takze roznymi innymi gatunkami ryb,
i w miare wiedzy bede staral sie Wam przekazywac informacje na temat innych ryb niz tylko karpie, choc mam nadzieje ze i tematem karpia w USA sie zainteresujecie, bo od kilku lat Karp to taka "Most wanted" ryba w USA

, ktora wedlug wielu agencji i masowego przekazu stwarza realne zagrozenie dla amerykanskiego rybostanu i ekosystemu wodnego. Ale o tym napisze w innym poscie, jesli ktos sie orientuje o problemie Asian Carp w USA, czyli naszej polskiej Tolpygi.
Jeszcze raz serdecznie dziekuje za super przyjecie
i licze na pomoc i porady w dziedzinie wagglera, bo dzis akurat synek wraca z Polski z wakacji, sprzet na odleglosciowke juz zakupiony, wagglery czekaja wiec tylko zmontowac sprzet do kupy i mysle ze pierwszy wypad bedzie w ten weekend