Autor Wątek: Ultralight'owa Odległościówka  (Przeczytany 11075 razy)

Offline Lug (Darek Jagodziński)

• Ekspert
  • Reputacja: 137
  • Ulubione metody: slider
Odp: Ultralight'owa Odległościówka
« Odpowiedź #15 dnia: 19.01.2015, 14:05 »
A nie 42/43 :P
Kwestia teraz tylko gdzie ją kupić.. w polsce chyba nikt tego nie sprowadza z tego co neta wałkuje
Z tego co widzę to w katalogu 2014 nie było tej serii więc chyba dopiero wprowadzają i może dlatego jeszcze nie ma na jej nigdzie na necie.. nawet przez obrazy google patrzyłem i bez efektów -.- w lutym na rybomanii może rive będzie

Ja tam w tym katalogu widzę strony 92/93 ;)
Darek

Offline Lug (Darek Jagodziński)

• Ekspert
  • Reputacja: 137
  • Ulubione metody: slider
« Odpowiedź #16 dnia: 20.01.2015, 20:49 »
A nie 42/43 :P
Kwestia teraz tylko gdzie ją kupić.. w polsce chyba nikt tego nie sprowadza z tego co neta wałkuje
Z tego co widzę to w katalogu 2014 nie było tej serii więc chyba dopiero wprowadzają i może dlatego jeszcze nie ma na jej nigdzie na necie.. nawet przez obrazy google patrzyłem i bez efektów -.- w lutym na rybomanii może rive będzie

Ja znalazłem w polskim sklepie ale wersję 4,2 m Light. Waży 130 gramów i kosztuje 1249 zł.

Górek chyba prowadzi ten sklep. http://rive-sklep.pl/213,odleglosciowka-r-waggler-420-light.html
Darek

Ryba1987

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 20.01.2015, 21:29 »
Tak tak, już też własnie z nimi rozmawialem, cena zabija.. ale będą jeszcze wazyć te kije jak im dojdą do sklepu czy rzeczywiście trzymają wagę.. pewnie wersja 396cm będzie tańsze lekko :P mam nadzieje :D