Dokładnie jest jak kiedyś , pamiętam jak ojciec zabrał mnie do Chorzowa w 1979 kupa ludzi większość pijanych ale do dzisiaj pamiętam to wydarzenie i ten zapach eteru
Dokładnie jest jak kiedyś, pamiętam, jak ojciec zabrał mnie do Chorzowa w 1979, kupa ludzi większość pijanych, ale do dzisiaj pamiętam to wydarzenie i ten zapach eteru
Cytat: jean72 w 05.09.2016, 19:26Dokładnie jest jak kiedyś, pamiętam, jak ojciec zabrał mnie do Chorzowa w 1979, kupa ludzi większość pijanych, ale do dzisiaj pamiętam to wydarzenie i ten zapach eteru Całe życie myślałem, że silniki motocykli żużlowych spalają czysty spirytus metylowy - czyli metanol. Zapach eteru powiadasz, hm. Może ktoś kogoś tam usypiał?
Charakterystyczny zapach to efekt spalania oleju, bo metanol spala się bezwonnie Nie mylisz się, Arku.
Dobra, bez głupich żartów! Wszedłem tutaj tylko dlatego, że pomyliłem drzwi. Wychodzę (trzaskając tymi nieszczęsnymi drzwiami) PSZgadnij, kto Tomkowi Gollobowi pokazywał, gdzie jest manetka gazu. No właśnie
Gdyby nie Bartosz jechali by w barażach a nie o złoto U nas nie ma juniorów , dlatego tylko IV miejsce .... Maks wraca na szczęście na tor a i MAGIC się w końcu odblokuje .... Mecz ładny, ale złoto jednak dla Torunia .... bo Zmarzlik nie może jechać w każdym biegu