Autor Wątek: Dotkliwa kara dla Legii  (Przeczytany 39038 razy)

Offline Daavid

• Ekspert
  • Reputacja: 149
Odp: Dotkliwa kara dla Legii
« Odpowiedź #15 dnia: 29.09.2016, 17:00 »
Bo na ogół najmądrzejsi i najgłośniejsi to Ci, którzy nie byli, nie widzieli ale słyszeli od innych.

Wszyscy widzieli jak było. Nagrań jest wiele. Zresztą to nie jest nowa sytuacja. Za każdym razem Legia ma problem przez niewielką w sumie grupę debili.

Offline motov8

• Ekspert
  • Reputacja: 239
« Odpowiedź #16 dnia: 29.09.2016, 17:12 »
Ten klub grając w LM więcej straci niż zyska. Niby zarobią około 20 mln euro, ale za wybryki i porażki sytuacja z czasem będzie odwrotna.
Zamknięcie stadionu dla osoby, który wydzierżawiła lożę VIP jest totalną katastrofą, a takich firm/osób jest sporo - wątpie, by przedłużyli kontrakt wynajęcia na kolejny rok.
Sponsorzy teraz się odwrócą, bo dają pieniądze na klub, który nie potrafi się ogarnąć na arenie międzynarodowej - tak wiem, że to kibice winni, ale jak to mówią: "Jaki pies taki właściciel".
Zresztą nie chce mi się dalej pisać, bo jak widzę, że pracę tam dostał Michał Żewłakow to szkoda tego komentować.

Offline vanplesniak

• Ekspert
  • Reputacja: 25
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #17 dnia: 29.09.2016, 17:20 »
Ten klub grając w LM więcej straci niż zyska. Niby zarobią około 20 mln euro, ale za wybryki i porażki sytuacja z czasem będzie odwrotna.
Zamknięcie stadionu dla osoby, który wydzierżawiła lożę VIP jest totalną katastrofą, a takich firm/osób jest sporo - wątpie, by przedłużyli kontrakt wynajęcia na kolejny rok.
Sponsorzy teraz się odwrócą, bo dają pieniądze na klub, który nie potrafi się ogarnąć na arenie międzynarodowej - tak wiem, że to kibice winni, ale jak to mówią: "Jaki pies taki właściciel".
Zresztą nie chce mi się dalej pisać, bo jak widzę, że pracę tam dostał Michał Żewłakow to szkoda tego komentować.

Lepsza taka praca niż komentowanie meczy..

Offline pio19681

• Ekspert
  • Reputacja: 42
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 29.09.2016, 18:05 »
Wiem, jak to wygląda w moim mieście. Mieszkam blisko stadionu. Przed każdym meczem połowa miasta jest wyłączona z ruchu. Na każdym rogu kilka okratowanych radiowozów i kilkudziesięciu policjantów gotowych do zadymy. Dworzec wyłączony z ruchu. Eskorta kibiców już od mieści. Czy to jest normalne? Nie wierzycie? Spytajcie Pyzę. On mieszka jeszcze bliżej dworca i strefy wyznaczonej dla autokarów.
"Dopóki nie było internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów..."
S. Lem.

Offline Kafarszczak

• Ekspert
  • Reputacja: 164
  • Ważne, aby uwierzyć w moc zanęty i przynęty! :)
« Odpowiedź #19 dnia: 29.09.2016, 18:18 »
Nie wiem jak oni dostali się w ogóle do LM...
Krzysztof

KrzysztofS

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 29.09.2016, 18:43 »
Nie wiem jak oni dostali się w ogóle do LM...

Jak to jak? Przekupili sędziów...

Bo na ogół najmądrzejsi i najgłośniejsi to Ci, którzy nie byli, nie widzieli ale słyszeli od innych.

Wszyscy widzieli jak było. Nagrań jest wiele. Zresztą to nie jest nowa sytuacja. Za każdym razem Legia ma problem przez niewielką w sumie grupę debili.

Moja wypowiedź nie dotyczyła debili z meczu (tępić trzeba) tylko wypowiedzi jednego z komentujących - ja nie widziałem, ale mi mówili...

Offline jean72

• Ekspert
  • Reputacja: 50
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #21 dnia: 29.09.2016, 20:46 »
Tak czytam niektóre wypowiedzi i nie wiem czy śmiać się czy płakać. UEFA się zlitowała i wymierzyła najmniejszą z możliwych kar, w różnych rozgrywkach pucharowych kibole Legii byli karani wielokrotnie (nie wspomnę o wybrykach w naszej lidze).
Banda kiboli to stadionowi recydywiści i dla mnie ta kara to prezent, powinni zespół wykluczyć z pucharów na kilka lat, to może działacze którzy przymykają oczy na takie zachowanie zastanowili by się czy warto.
Póki co Legia odpuszcza LM, Ekstraklasę, Puchar Polski, a skupiła się na sparingach :D ;D :P   
Takie jest moje zdanie na ten temat i nikt nie musi się z nim zgadzać

Offline kuba097

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 4
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #22 dnia: 30.09.2016, 09:00 »
A co jest złego w odpaleniu rac i robieniu opraw?

Race są nielegalne. Przemycają je na stadion schowane w (cztery litery) więc dobrze wiedzą, że to nielegalne.

Tak samo nielegalne jest jechać 80km/h na dozwolonej prędkości 50 km/h.

Akurat w strefie ultras możemy się równać do najlepszych i już to pokazała nie jedna Polska ekipa.

Taaa, ja wiem, jeszcze dobrzy kibole są w Serbii. Niech sobie tam jeżdzą...
Póki co nasza liga to jest bardziej ekstraklapa niż ekstraklasa, więc nie równajmy się do ligi angielskiej czy hiszpańskiej.
W mocnych ligach ludzie przychodzą oglądać dobrą piłkę u nas gdyby nie Ci "kibole" na stadiony przychodziłoby po 3 tysiące ludzi jak nie mniej. Zauważcie, że jak nie idzie jakiejś drużynie to na mecze chodzą Ci "kibole".
Kto nie chodzi na mecze widzi tylko to co media mu pokażą, a nie widzi ile DOBREGO robią Ci niedobrzy "pseudokibice".

Offline fEeDeReK

• Ekspert
  • Reputacja: 61
  • Wędkuj, a będą ryby :))))
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #23 dnia: 30.09.2016, 09:17 »
Race i cała pirotechnika powinna być normalną rzeczą na stadionie bo nie oszukujmy się nie tylko w Polsce sa takowe oprawy.
Ale rzucanie ich jak i innych przedmiotów to debilizm.

Ultrasi robią piękną robotę :thumbup: czasami lepeij ogląda się tą oprawę niż mecz ;)

Za zadymę kara zasłużona , ale gdzie wzmianka o Kibicach Borusii? za ich chamskie , tchórzliwe zachowanie >:(

Szkoda , jak nic zamkniętych trybun.

Ale czemu ludzie piszą takie głupoty o wuelikim strachu na meczu? nie wiem , jeździłem na mecze takzwanych "kos" i było normalnie i bezpiecznie , posypały się bluzgi jak wszędzie ale oglądanie opraw, coś pięknego 8)
Feeder & spinning

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 937
    • Galeria
« Odpowiedź #24 dnia: 30.09.2016, 09:24 »
Panowie - dla fanów kibolskich przedstawień może by otworzyć sam stadion bez meczy - niech se swoje przedstawienia pokazują - a potem rytualne lanie mordy na murawie....

Dla zwykłych ludzi liczy się chyba sport a nie oglądanie gołych pijanych pajaców....
Maciek

Offline kucus22

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 186
    • Galeria
« Odpowiedź #25 dnia: 30.09.2016, 09:32 »
Panowie - dla fanów kibolskich przedstawień może by otworzyć sam stadion bez meczy - niech se swoje przedstawienia pokazują - a potem rytualne lanie mordy na murawie....

Dla zwykłych ludzi liczy się chyba sport a nie oglądanie gołych pijanych pajaców....

:thumbup: :bravo:

Offline greg13

• Ekspert
  • Reputacja: 45
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #26 dnia: 30.09.2016, 09:49 »
Race i cała pirotechnika powinna być normalną rzeczą na stadionie bo nie oszukujmy się nie tylko w Polsce sa takowe oprawy.

Ultrasi robią piękną robotę :thumbup: czasami lepeij ogląda się tą oprawę niż mecz ;)

Za zadymę kara zasłużona , ale gdzie wzmianka o Kibicach Borusii? za ich chamskie , tchórzliwe zachowanie >:(

Ale czemu ludzie piszą takie głupoty o wuelikim strachu na meczu? nie wiem , jeździłem na mecze takzwanych "kos" i było normalnie i bezpiecznie , posypały się bluzgi jak wszędzie ale oglądanie opraw, coś pięknego 8)

Bez Urazy, ale pomyśl o takiej sytuacji:
Jesteś nad wodą, łowisz spokojnie wpada kilku gości pijanych gości z muzyką i grillem. Oprawa świetna - lepsza niż łowienie ryb, ale ty nie po to tu przyszedłeś, żeby oni dominowali tylko łowienie ryb...
tak czują się ci co idą oglądać mecz a nie ultrasów...
A co do rac - mały pożar i wielka panika i tragedia...

ps. nie chcę Cie urazić - mam inne zdanie :)

Grzesiek

Grzesiek

Offline makaro

• Ekspert
  • Reputacja: 77
  • Rybki moje rybki, gdzie jesteście.
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #27 dnia: 30.09.2016, 09:58 »

Dobre :thumbup: , niech przyjdą sobie z bejzbolami, siekierami i jeszcze nie wiadomo z czym i się zabawią w swoim towarzystwie. Część z nich zrobi oprawę z racami, a ktoś nakręci film - horror i będzie git. Wszyscy na tym skorzystają i może więcej kiboli już nie będzie.
Marek

Offline kuba097

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #28 dnia: 30.09.2016, 09:58 »

Bez Urazy, ale pomyśl o takiej sytuacji:
Jesteś nad wodą, łowisz spokojnie wpada kilku gości pijanych gości z muzyką i grillem. Oprawa świetna - lepsza niż łowienie ryb, ale ty nie po to tu przyszedłeś, żeby oni dominowali tylko łowienie ryb...
tak czują się ci co idą oglądać mecz a nie ultrasów...
A co do rac - mały pożar i wielka panika i tragedia...

ps. nie chcę Cie urazić - mam inne zdanie :)

Grzesiek

Piłka nożna to nie teatr, nikt nikomu nie każe oglądać opraw ;)
Nie wiem czy wiecie, oprawy robi się na tych sektorach na których ludzie chcą to robić i oglądać :D
Podaj jeden przykład, że race są takie niebezpieczne?

Splot

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 30.09.2016, 10:01 »

:bravo:

Tylko tych zwykłych niema za wielu. A w wielu przypadkach Ci pajace ratują kluby i bez nich kilku zasłużonych drużyn byśmy nie zobaczyli.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka