A ja główne na Tapatalk i nie mam opcji.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Łap w nagrodę
Ja sobie radzę w Taptalk tak, że wątek robię "Otwórz w przeglądarce" i daję łatkę. Lekko upierdliwe ale też często nie siedzę na kompie, a później zapomnę
Ja czasami rozdaję jak coś dla mnie okaże się pomocne, zabawne, słuszne itd, ale szczerze mówiąc nie sądziłem, że ktoś może zwracać na to szczególną uwagę.Na dobrą sprawę można się też przyczepić do tytułów typu "ekspert" na forum, bo, o ile dobrze zauważyłem, otrzymuje się je za ilość napisanych postów i wcale nie trzeba jakoś dużo tych postów napisać, żeby dostać miano eksperta. Ja, na przykład, ekspertem się nie czuję Podobnie, ktoś, kto pisze większość postów w działach nie dotyczących wędkarstwa zostaje, prędzej czy później, ekspertem. (nie mam tutaj na myśli nikogo konkretnego)Podkreślam, że mi to jakoś specjalnie nie przeszkadza, tylko zwracam na to uwagę a propos tematu.
Dobrze że poruszyłeś temat "eksperta" jak się nie czujesz ekspertem to zrzeknij się tego tytułu