Witam wszystkich forumowiczów.Na wstepie chcialbym zyczc wszystkiego najlepszego w 2015 roku.Czytam Wasze forum od jakiegos czasu i widze, ze fajnie sie rozwija i tematyka rowniez mnie interesuje. Jesli bede mogl cos wniesc do dyskusji z checia to uczynie,wymienie spostrzezenia itd. Wedkarsko najlepiej sie czuje w feederku,i tez tajniki tej metody interesuja mnie najbardziej. w ubieglym roku cwiczylem tzw.metode na swoim lowisku i powiem szczerze, ze efekty mnie zdumialy,ale jednoczesnie popelnilem mase bledow,ktore w tym sezonie wyeliminuje i postaram sie dzielic efektami. Wedkuje na jeziorach, mieszkam w miejscowosci Wágrowiec w Wielkopolsce ,mam na okolo piekne jeziora wiec jest gdzie poszalec. Jestem zwolennikiem wypuszczania ryb, gdyz swiadomy jestem stanu naszych wód, ale tez kiedy mam ochote zjesc rybe wezme czasem jakiegos leszcza(w zeszlym sezonie zlapalem ich mnustwo)

Mam na imie Krzysztof witam wszystkich i za brak polskich znaków bardzo przepraszam, ale klawiatura cos szwankuje