Nie będą latały. Te kieszenie na kołowrotki są z grubej obszytej gąbki . I czy mam tam kołowrotek bgpit czy zwykły to wchodzą bez problemu ale nie ma luzów.Same wędki są mocowane ddatkowo rzepami w górnej części
Czy ta aluminiowa sztyca jest w kazdym pokrowcu ??Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Cytat: Kinior w 07.01.2017, 18:24Czy ta aluminiowa sztyca jest w kazdym pokrowcu ??Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaAluminiowa sztyca jest wkładana i zamykana na rzep. Jest w obu wersjach tego pomrowca
Cytat: Deftones w 07.01.2017, 18:29Cytat: Kinior w 07.01.2017, 18:24Czy ta aluminiowa sztyca jest w kazdym pokrowcu ??Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaAluminiowa sztyca jest wkładana i zamykana na rzep. Jest w obu wersjach tego pomrowcadziękuję teraz muszę tylko poszukać gdzie jest dostępna wersja 13ft i kupuję
Coś około 150 cm . Wystaje ponad obrys pokrowca . Mi to nie przeszkadza . Parasol miałem dużo wcześniej z innym pokrowcem. Na zdjęciach masz fen pokrowiec i widać że około 10cm krótsza jest ta komora od całego pokrowca.