Autor Wątek: Rumunia vs Polska  (Przeczytany 5779 razy)

Offline pawlica

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 15
Odp: Rumunia vs Polska
« Odpowiedź #15 dnia: 12.11.2016, 09:43 »
Będą kary i tyle.

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
« Odpowiedź #16 dnia: 12.11.2016, 10:11 »
Mnie martwi taktyka trochę. Lewandowski to mistrz, ale pytanie co będzie jak go zabraknie? Jedna kontuzja i może być ciężko. Też byłym za grą dwoma napastnikami. Nie czarujmy się - wynik może jest dziełem całej drużyny, ale bez Lewandowskiego mielibyśmy kilka punktów mniej. Mam nadzieję, że Nawałka ma plan B.

A Rumunom powinni dowalić kary za te petardy i to bardzo duże. Co prawda ich kibicom do tych z Legii jeszcze sporo brakuje, ale to co się działo, to gruba przesada.
Lucjan

Offline maszek95

• Ekspert
  • Reputacja: 46
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #17 dnia: 12.11.2016, 11:29 »
Wiadomo lewy to klasa światowa, ale myślę, że bez niego będzie ciężej ale też damy radę. Ważne żeby z tyłu było na zero. Od razu widać co znaczy Pazdan w naszej obronie. Nawet glik gra pewniej jak wie że ma obok siebie Pazdana. A z przodu fajnie ze młodość wchodzi obok doświadczonych. Zieliński super mecz w końcu mamy kogoś co u mnie rozgrywać piłkę. Linnetty trochę słabiej ale on ma dopiero 21 lat i to nasza przyszłość. Takiej ekipy nie mieliśmy od czasów chyba Deyny Lubańskiego i reszty. Teo wszedł i dwie asysty. Ostatnio zagrał słabo ale wiadomo był na kacu:-) także jest super. I na koniec odbierając troszkę życzyłbym sobie żebyśmy w ręczna znaleźli taka utalentowana młodzież, bo niestety stara gwardia powoli odchodzi, a nowych Jureckich i Bieleckich nie widać. Ale wiadomo nie ma co ręcznej porównywać do nożnej, nie ta kasa.
Mój jest ten kawałek podłogi, nie mówcie mi więc co mam robić!