Przeczytałem tutaj wiele. Były wpisy ciekawe, zabawne, pełne troski o kolegę, często przepełnione niepokojem. Tak sobie pomyślałem, że Mateusz to musi być porządny gość. Nawet mógłbym go polubić. W związku z tym mam pytanie, kto to jest ten cały Mateo? Pomoże ktoś?
Mateo to taki "Ojciec Chrzestny" tego zamieszania (w sensie Forum) i nowoczesnego wędkarstwa dla wielu z nas ...
Super wiedzieć, że się miewa dobrze.
Proszę o przekazanie pozdrowień - kto tam ma z Nim kontakt
Przeczytałem tutaj wiele. Były wpisy ciekawe, zabawne, pełne troski o kolegę, często przepełnione niepokojem. Tak sobie pomyślałem, że Mateusz to musi być porządny gość. Nawet mógłbym go polubić. W związku z tym mam pytanie, kto to jest ten cały Mateo? Pomoże ktoś?
Film z II Zlotu SiG. Mateo to ten gość, który pokazuje, np. jak zarzucać feederem (ujęcia na pomoście) aby mieć możliwość ułożenia wędki i naprężenia żyłki po zarzucie. Pokazuje też w jaki sposób wykonywać dalekie (100m +) zarzuty.
Poza tym jest multum jego postów i kilka artykułów.
Oto i Krwawy Dr http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?action=profile;u=16
Kolegom, których posty zacytowałem, dziękuję w sposób wyjątkowy. Tadziowi szczególnie

Można na Was polegać, tak sądzę. Super, super, super!
Jeszcze można dodać, że najczęściej wypowiadanym przez Syborga słowem jest "super". Teraz już kolega z zamkniętymi oczami Go pozna

"Super" mi się znudziło. Zakochałem się w "nogi z d...y powyrywam!"