Autor Wątek: Feederowe Mistrzostwa Polski 2017  (Przeczytany 125291 razy)

Offline stas1

• Ekspert
  • Reputacja: 304
  • Łowię, bo lubię
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Feederowe Mistrzostwa Polski 2017
« Odpowiedź #45 dnia: 19.11.2016, 12:45 »
Jednym słowem całe te mistrzostwa w przyszłym sezonie to będzie układ,trzeba przypilnować najpierw koła ,potem okręg żeby w 2018 roku wszystko odbyło się jak należy.W tej kwestii masz Pawle u mnie poparcie. :)
Staś
Klasyczny Feeder

Offline Dżamukka

• Garbolino Polska
  • Ekspert
  • Reputacja: 66
    • Paweł Zuziak Fishing
« Odpowiedź #46 dnia: 19.11.2016, 12:51 »
Jednym słowem całe te mistrzostwa w przyszłym sezonie to będzie układ,trzeba przypilnować najpierw koła ,potem okręg żeby w 2018 roku wszystko odbyło się jak należy.W tej kwestii masz Pawle u mnie poparcie. :)

Staszku w Naszym okręgu przyszłoroczne MO będą w formie GP ( 3 lub 4 tury ) , kazda tura w innym terminie. To będzie najbardziej optymalne wytypowanie NAJLEPSZYCH w Okregu.

Terminy być może już po zebraniu OKS.

Offline stas1

• Ekspert
  • Łowię, bo lubię
    • Galeria
« Odpowiedź #47 dnia: 19.11.2016, 12:52 »
:thumbup:
Staś
Klasyczny Feeder

Offline stas1

• Ekspert
  • Łowię, bo lubię
    • Galeria
« Odpowiedź #48 dnia: 19.11.2016, 12:54 »
Trochę w tym sezonie zaniedbałem te sprawy i nie jestem na bieżąco,masz jakiś kontakt do kogoś z wks
Staś
Klasyczny Feeder

Offline Artur Kraśnicki

• Sklep Fish24.pl
  • Ekspert
  • Reputacja: 182
« Odpowiedź #49 dnia: 19.11.2016, 12:55 »
Panowie przecież od razu widać po terminie że mp są organizowane po to żeby wyłonić kadrę na ms czy to jest dobre pewnie dużo ludzi powie że nie, ale może Polska w końcu będzie miała swoją drużynę na ms, wtedy będzie większe zainteresowanie kół, okręgów żeby organizować mo :)
Moje paliwo to wędkarstwo bez niego nie jadę.
Pozdrawiam
Artur Kraśnicki

Offline dziepakm888000

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #50 dnia: 19.11.2016, 12:59 »
u mnie były dwudniowe czyli dwie tury w 2 sektorach wiec nie mam na co narzekać a ja chętnie się czegoś nauczę od kolegów :) w końcu wszyscy działamy na rzecz wędkarstwa gruntowego w naszym kraju :)
Michał

Offline Dżamukka

• Garbolino Polska
  • Ekspert
    • Paweł Zuziak Fishing
« Odpowiedź #51 dnia: 19.11.2016, 13:05 »
u mnie były dwudniowe czyli dwie tury w 2 sektorach wiec nie mam na co narzekać a ja chętnie się czegoś nauczę od kolegów :) w końcu wszyscy działamy na rzecz wędkarstwa gruntowego w naszym kraju :)

Może kolega/koleżanka się nam przedstawi ? Okręg, lokalizacja ? Bo nawet na W....N Fora gdzie przyjęte jest  przedstawienie się, tez tego kolega/kolezanka nie uczynił/ła

Offline dziepakm888000

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #52 dnia: 19.11.2016, 13:12 »
aa to serdecznie przepraszam :) Dziepak Michał Okręg pzw Opole u mnie nie  jest idealnie ale całkiem dobrze się wszystko w okręgu układa :)
Michał

Offline Dżamukka

• Garbolino Polska
  • Ekspert
    • Paweł Zuziak Fishing
« Odpowiedź #53 dnia: 19.11.2016, 13:20 »
aa to serdecznie przepraszam :) Dziepak Michał Okręg pzw Opole u mnie nie  jest idealnie ale całkiem dobrze się wszystko w okręgu układa :)

Brawo wy:) wiem ,że Okręg Opole jeden z pierwszych organizował MO, jedyne co to u Was najmniejsza frekfencja była. Bodajże 9-10 drużyn ? czyli max 20 zawodników ?

Offline Artur Kraśnicki

• Sklep Fish24.pl
  • Ekspert
« Odpowiedź #54 dnia: 19.11.2016, 13:26 »

Brawo wy:) wiem ,że Okręg Opole jeden z pierwszych organizował MO, jedyne co to u Was najmniejsza frekfencja była. Bodajże 9-10 drużyn ? czyli max 20 zawodników ?
Jeśli to nie tajemnica dzamukka  jaka była frekwencja u was i który byłeś?
Pozdrawiam
Artur Kraśnicki

Offline dziepakm888000

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #55 dnia: 19.11.2016, 13:30 »
dziękuje kolego za trafna uwagę ze było nas ok 20 ale mieliśmy równą dwudniową rywalizacje a z roku na rok zainteresowanie będzie większe co umożliwi nam rozwój tej dyscypliny być może jest u nas mniejsze grono zapaleńców niż u wa,s ale startujemy najczęściej razem w tych samych zawodach i funkcjonujemy jako społeczność wędkarska która się rozwija i wspólnie sobie pomaga i doskonali.
I z roku na rok nasz poziom się podnosi, być może brakuje nam jeszcze wiele do matrix team polska, ale może kiedyś dorównamy mistrzom ;)
Michał

Offline Dżamukka

• Garbolino Polska
  • Ekspert
    • Paweł Zuziak Fishing
« Odpowiedź #56 dnia: 19.11.2016, 13:36 »
dziękuje kolego za trafna uwagę ze było nas ok 20 ale mieliśmy równą dwudniową rywalizacje a z roku na rok zainteresowanie będzie większe co umożliwi nam rozwój tej dyscypliny być może jest u nas mniejsze grono zapaleńców niż u wa,s ale startujemy najczęściej razem w tych samych zawodach i funkcjonujemy jako społeczność wędkarska która się rozwija i wspólnie sobie pomaga i doskonali.
I z roku na rok nasz poziom się podnosi, być może brakuje nam jeszcze wiele do matrix team polska, ale może kiedyś dorównamy mistrzom ;)

Zbyt dużo Ironi Kolego Michale w twych wypowiedziach. To był komplement z mojej strony, że było u Was tak fajnie to zorganizowane, a co do frekfencji to chciałem tylko u Ciebie potwierdzić i ewentualnie dowiedziec sie dlaczego w takim okręgu gdzie jest tyle fajnej wody i fajnych feederowców było Was tak mało ?

Offline Dżamukka

• Garbolino Polska
  • Ekspert
    • Paweł Zuziak Fishing
« Odpowiedź #57 dnia: 19.11.2016, 13:39 »

Artur , nie żadna tajemnica :) było Nas 50 ( bardzo mało :( ) mi niestety sie nie powiodło, dopiero 5 byłem :'( :'(

Dlatego robimy GP na przyszły sezon, aby więcej ludzi wystartowało , szukamy sponsora, na pewno będzie dobry , czytelny przekaz o Imprezie więc liczymy na dużo większa frekfencję

Offline Artur Kraśnicki

• Sklep Fish24.pl
  • Ekspert
« Odpowiedź #58 dnia: 19.11.2016, 13:44 »

Artur , nie żadna tajemnica :) było Nas 50 ( bardzo mało :( ) mi niestety sie nie powiodło, dopiero 5 byłem :'( :'(

Dlatego robimy GP na przyszły sezon, aby więcej ludzi wystartowało , szukamy sponsora, na pewno będzie dobry , czytelny przekaz o Imprezie więc liczymy na dużo większa frekfencję
Fajnie
Może i u nas cos się ruszy i nie będę musiał rywalizować drużynowo razem ze splawikowcami z którymi się uganialismy od 4lat połączenie spławika i feedera w zawodach drużynowych to paranoja ale jak się nie ma co się lubi to się lubi ci się ma mogę tylko powiedzieć że frekwencja średnio od 35-45 drużyn 3 osobowych
Pozdrawiam
Artur Kraśnicki

Offline Dżamukka

• Garbolino Polska
  • Ekspert
    • Paweł Zuziak Fishing
« Odpowiedź #59 dnia: 19.11.2016, 13:46 »
 Artur tak własnie sobie to wyobrażam,że te 50 drużyn to powinno wystartowac w GP Okregu :) :beg: