Też tak będę.
Cytat: Arunio w 06.01.2017, 21:39Krzyś. Twoje dzieci już siku same robią. Zawijaj do Poznania i nie ściemniaj ziomalom. Póki co mam jedno, córkę 8 lat. Nie ukrywam że chęć pojechać mam, zobaczymy co wyjdzie w praniu.
Krzyś. Twoje dzieci już siku same robią. Zawijaj do Poznania i nie ściemniaj ziomalom.
Cytat: Kafarszczak w 06.01.2017, 21:50Cytat: Arunio w 06.01.2017, 21:39Krzyś. Twoje dzieci już siku same robią. Zawijaj do Poznania i nie ściemniaj ziomalom.[/quote Póki co mam jedno, córkę 8 lat. Nie ukrywam że chęć pojechać mam, zobaczymy co wyjdzie w praniu.Jedno o którym wiesz Haha ten to zawsze.klina wciśnie. Ale tu mozesz miec racje hahahaha
Cytat: Arunio w 06.01.2017, 21:39Krzyś. Twoje dzieci już siku same robią. Zawijaj do Poznania i nie ściemniaj ziomalom.[/quote Póki co mam jedno, córkę 8 lat. Nie ukrywam że chęć pojechać mam, zobaczymy co wyjdzie w praniu.Jedno o którym wiesz
Krzyś. Twoje dzieci już siku same robią. Zawijaj do Poznania i nie ściemniaj ziomalom.[/quote Póki co mam jedno, córkę 8 lat. Nie ukrywam że chęć pojechać mam, zobaczymy co wyjdzie w praniu.
Panowie - proponuję Wam kupić bilety on-line. Unikniecie kolejki i deptania w miejscu w oczekiwaniu na przyjemności. Kolejki są naprawdę spore, a z wydrukowanym biletem wchodzicie bez najmniejszych komplikacji. Trzeba tylko pamiętać o wydrukowaniu biletu, bo klops
Cytat: Sebula w 13.01.2017, 08:38Panowie - proponuję Wam kupić bilety on-line. Unikniecie kolejki i deptania w miejscu w oczekiwaniu na przyjemności. Kolejki są naprawdę spore, a z wydrukowanym biletem wchodzicie bez najmniejszych komplikacji. Trzeba tylko pamiętać o wydrukowaniu biletu, bo klops Tak nie do końca bez problemu, z rana swoje trzeba odstać żeby wejść przez bramki