z resztą Pyza pisał kiedyś recenzję o JRC - choć, o ukrytej wadzie nie wspomniał 
Witam
Chciałbym odnieść się do tego, o tej ukrytej wadzie nie wiedziałem, sygnalizatory były ze mną tylko raz nad wodą, w czasie gdy kręciłem o nich filmik. Dla mnie to nie jest wada, wytłumaczę Ci dlaczego, więc zostawiam Ci nr tel na priv, lub napisz mi swój i porozmawiamy przez telefon, wytłumaczę Ci dokładniej czemu te sygnalizatory są dla mnie idealne. Z jednym się tylko zgodzę z Tobą - że za 240 zł bym ich nie kupił, ale ja kupiłem je na promocji za 170 zł i jestem z nich zadowolony. Nie mam czasu robić zdjęć i tu wstawiać z uzasadnieniem, że Twoja przeróbka jest nie do końca dobra... Więc dlatego jeśli chcesz to proszę o kontakt telefoniczny, porozmawiamy ze sobą i sam się przekonasz o co chodzi z tymi sygnalizatorami. Z góry masz ode mnie

za pracę, którą włożyłeś w prezentacji tych sygnalizatorów. Ja tak jak powiedziałem, nie mam czasu na zdjęcia - praca, obowiązki przez świąteczne, no i ryby które mi w tym miesiącu dopisują i nie mam problemu ze złowieniem ich.
Czekam na telefonu i telefonicznie postaram Cię przekonać, że ta Twoja przeróbka nie jest dobra