Cytat: email w 27.12.2016, 20:45Cytat: Jędrula w 27.12.2016, 20:39Cytat: email w 27.12.2016, 20:36Hola hola, cs:go nie ma aż takich małych wymagań. Może być używka ?Tak, chodzi o używkę. Znalazłem takie coś - http://optimal24.pl/products/komputer-poleasingowy-dell-optiplex-790-desktop-core-i5Odpada z powodu karty graficznej i nie wiadomo jaki jest ram. Komputery z firm przeważnie mają dużo ramu (nie koniecznie szybkiego) i dobry procesor. Lepiej szukać na allego lub olx komputera od graczy. Zobacz link który dałem. Fajny ten z OLX, jakby dopłacić to 300 do i7 i w przyszłości wymienić grafikę to całkiem całkiem kombajn.
Cytat: Jędrula w 27.12.2016, 20:39Cytat: email w 27.12.2016, 20:36Hola hola, cs:go nie ma aż takich małych wymagań. Może być używka ?Tak, chodzi o używkę. Znalazłem takie coś - http://optimal24.pl/products/komputer-poleasingowy-dell-optiplex-790-desktop-core-i5Odpada z powodu karty graficznej i nie wiadomo jaki jest ram. Komputery z firm przeważnie mają dużo ramu (nie koniecznie szybkiego) i dobry procesor. Lepiej szukać na allego lub olx komputera od graczy. Zobacz link który dałem.
Cytat: email w 27.12.2016, 20:36Hola hola, cs:go nie ma aż takich małych wymagań. Może być używka ?Tak, chodzi o używkę. Znalazłem takie coś - http://optimal24.pl/products/komputer-poleasingowy-dell-optiplex-790-desktop-core-i5
Hola hola, cs:go nie ma aż takich małych wymagań. Może być używka ?
DvD moim zdaniem nie warto i7 do grania, wystarczy i5, i7 raczej pod renderowanie itp
Nie znam się aż na tyle dobrze, by omówić to szczegółowo - ALE ten raczej odpada, tak jak Koledzy wspomnieli. Grafika słaba, nie wiadomo ile i jakiego ramu. A niestety dokładanie lepszych grafik i procków takie proste nie jest, idzie za tym lepsze zasilanie i przede wszystkim chłodzenie. Szukałbym dalej Procek i5 wystarczy, też tak uważam. Sam mam i3, 2,5 Ghz i sporo gier jeszcze lata bardzo przyzwoicie, np. Skyrim, Rome II, Wiedźmin 2..
Cytat: Piker w 27.12.2016, 20:53Nie znam się aż na tyle dobrze, by omówić to szczegółowo - ALE ten raczej odpada, tak jak Koledzy wspomnieli. Grafika słaba, nie wiadomo ile i jakiego ramu. A niestety dokładanie lepszych grafik i procków takie proste nie jest, idzie za tym lepsze zasilanie i przede wszystkim chłodzenie. Szukałbym dalej Procek i5 wystarczy, też tak uważam. Sam mam i3, 2,5 Ghz i sporo gier jeszcze lata bardzo przyzwoicie, np. Skyrim, Rome II, Wiedźmin 2..Chłodzenie? tak jak z i7 a i5, pod granie wystarczy jakiś tani cooler za 80-90zł, przecież nie będzie tam ogromnych temperatur
Jędrula Kompy poleasingowe to przeważnie biurwy.Lepiej zlecić coś z giełdy. W jakie gry tnie młody?
Dobra pytanko co obecnie masz na stanie czy coś się da z tego wykorzystać czyli podaj jakie masz tam graty jak nie wiesz co masz odpal everesta albo aida 64 obydwa darmowe znajdziesz w sieci
Napisz o jakie gry chodzi. Sciganki, strzelanki, czy coś bardziej zaawansowanego. Dobrać trzeba kartę graficzną, a potem resztę. Oryginalna Windows 7 kosztuje 40zł
Czyli potrzebujesz kartę minimum gforce 2GB, PC procesor i5, 8 gb ram, Windows 7.Sugeruję giełdę komputerową w Katowicach w sobotę albo Allegro.Na Allegro będzie drożej.