Ok. godz. 8.00 wysłałem przelew
Wiem Panie Jurku, dzisiaj wysłałem do Pana paczuszkę i być może już w ten weekend będzie mógł Pan wypróbować tych przynęt 
Pozdrawiam 
Chętnie bym pojechał już nad wodę Jadnak gardło mnie boli, gorączka, z nosa leci jak z kranu i łeb mi puchnie. Do tego kaszel napadowy.
Sylwek jak poszło nad wodą ?
Witam
Na wstępie Jurku, cieszę się, że jesteś zadowolony z przynęt. Co do ryb, jestem zadowolony, ryby dopisują, około 9 kg ryb od rana do wieczora. A raczej do południa... Większość ryb to płocie, jelce, kilka jazi, parę leszczyków, krąpik, nie duże klenie. Więc różnorodność gatunku na mojej rzece. Ale w szczególności chciałem napisać o nowej wędce. Czyli bolonce, którą kupiłem ale tak nie do końca. Bo miałem prawo do oddania jej, jeśli nie leżałaby mi w ręku, a więc byłem zmuszony wędkę oddać, nie było z tym problemu, praca wędki mi nie odpowiada, bo przy jaziu 40 cm wędka o ponad połowę się wygina, dla mnie jest lejba. Nie lubię pracy tak długiej wędki przy tak nie wielkiej rybie jak ten 40 cm jaź. Białą swoją postanowiłem nie sprzedawać, zostawić sobie i dzisiaj zamówiłem kolejną wędkę bolonkę tym razem 7 m, raczej w poniedziałek do mnie dojdzie, bo zamówiona przez internet no i jestem ciekawy pracy tej wędki, ale tym razem kupiłem w ślepo, dużo o niej czytałem i nie będę miał możliwości jej oddania. Ale myślę, że będzie mi leżała, 7 m bolonka na moje odcinki i miejscówki będzie odpowiednim narzędziem w moim ręku. Jeszcze raz - bolonka, Pyza Baits i pinka = biała ryba.
Sylwek dzięki za ostatni już pakiet
Odebrany, pachnie wybornie i jest tego mnóstwo (dwa w jednym)
Jeszcze raz dzięki 
Nie ma sprawy, mam nadzieję, że jesteś zadowolony z gratisu, tak jak pisałem wystawiając swoje pakieciki, że dla osoby, która będzie brała dwa zestawy dodatkowo dostanie przynętę, która nie była w sprzedaży.
Czyli postanowiłem mniej się brudzić i tą oto przynętę do zamówienia dodać po 2 szt z każdego smaku.

Miałem na myśli wysyłać kolegom naprawdę dobrą przynętę z recenzji kolegów karpiarzy, oczywiście nie wypróbowałem jej jeszcze.

Ale widzicie, wszystko obklejone w dipie, i byłby problem w pakowaniem tego do przesyłki, wszystko byłoby ulepione.

Tak jak i drugie przynęty tej samej firmy, też mocno zalane.

Nie chciało mi się ich wyciągać z tego i wysyłać...

I dlatego koledzy otrzymali przynętę mniej brudzącą, czyli przynętę od firmy Sonubaits. A teraz z innej beczki, widzicie koledzy, że część przynęt mi zostało z tych kuleczek z Sonubaits, tak jak na zdjęciu, postanowiłem odkleić naklejki.

I oryginalne naklejki podocinać i poobklejać do moich pojemniczków - te resztki przynęt które mi zostały z wyprzedaży. Powsypywałem je do pojemniczków. Teraz mam elegancko podpisane pojemniczki z ich zawartością

Wiecie - taka minimalizacja

Po prostu chcę upchać 100 przynęt do jednego nie wielkiego kuferka. A nie nosić te 100 przynęt w 4 torbach nad wodę...

Przypominam, że zostało jeszcze 6 pakiecików z zestawu II.
Przypomnę z czego on się składa:
Star Baits Sweet Peach 14 mm - 15 szt
Star Baits Tutti Frutti 14 mm - 15 szt
Star Baits Pineapple 14 mm - 15 szt
Star Baits SK30 - 15 szt
Dynamite Baits The Source - 15 szt
Bait - Tech Krill - 25 szt
Bait - Tech Halibut Marine - 25 szt
Dynamite Baits Robin Red - 15 szt
Dynamite Baits Halibut Marine 16 mm - 6 szt
Bait - Tech Fishmeal - 25 szt
Bait - Tech Marine Halibut - 15 szt
Dynamite Baits 4 szt po każdym kolorze i zapachu
Traper Tutti Frutti - 1 szt
Sonubaits Strawberry - 4 szt

Oraz 4 sztuki Dynamite Baits Marine Halibut, z tym że 2 szt są przedziurawione i dopalone dopalaczem o tym samym smaku.

Dodatkowo przypominam, że cena wynosi 32 zł - koszty wysyłki po mojej stronie.
Pakiet był oczywiście dla naszych forumowiczów, ale widzę, że nie ma zbytniego zainteresowania, więc puszczam tych 6 pakiecików w świat, więc podaje mój e-mail:
sylwester.zyzik@gmail.comDla osób które nie mają konta na naszym forum, proszę kontaktować się ze mną poprzez e-mail podany wyżej jeśli będą zainteresowani kupnem tych oto pakiecików.
Proszę o kontakt

Pozdrawiam