Witam Panowie
Oto moje ostatnie zakupy
Jak to się mówi, rzuciłem picie i palenie, na rzecz następnego nałogu jakim jest wędkarstwo i związane z nim zakupy.

Dwa następne dipy z Nash, tym razem krewetka - uwierzcie, smród nie z tej ziemi - oraz kijanka - nie zwracajcie uwagi na cenę, bo wiecie tak jak mówiłem, mam w zakładkach pełno sklepów i co jakiś czas oglądam oferty w promocyjnych cenach. A więc. Z 30 zł przecenione na 15 zł za flaszeczkę.

Rączka do ważenia ryb, bo tak jak powiedziałem postanowiłem sam jeździć na nocne wyprawy i w końcu zapolować na większe ryby. Pod spodem link jak można użyć tej rączki dokręcając do podbieraka. Cena też przyzwoita - 45 zł.

Kubełek wykonany z zgrzewanego PVC o wymiarach średnicy 16.5 cm, wysokość 23 cm, pojemność 4.5 L oraz sznurek z karabińczykiem o długości 160 cm. Aby to łatwo w niedostępnych miejscach rzucić i nabrać sobie wody, który posłuży nam do polewania ryby, która znajduje się na brzegu na macie. Można także używać do mycia rąk, przygotowywania zanęty. Powiem szczerze, super sprawa, miałem oczywiście takie większe - 10 L - ale było za duże.

Tak wygląda rozłożone i zajmuje bardzo mało miejsca.

Dwie podpórki tylnie do wędki, też była dobra cena - 13 zł za 1 szt. Więc postanowiłem łyknąć dwie sztuki do swoich podpórek. Daje link do tych podpórek.

A tak się prezentuje w praktyce, oczywiście zdjęcie zapożyczone z interentu.

Odważniki 4 szt po 5 g każdy. Cena też w promocji - 14 zł. Więc skorzystałem

Do moich kupionych już wcześniej sygnalizatorów jeszcze tylko muszę dokupić dłuższe łańcuszki i będę miał kompletny zestaw, który mam zamiar zademonstrować na forum.

No i znów jeszcze jedną paczkę tej sfermentowanej krewetki. Oraz dostałem gratis katalog.

Liquid tuńczyk z kawałkami zmielonego tuńczyka w środku. Super! NutraBaits
- Dip oraz Dipy w sprayu i dumbelki z Nash.

No i siatka nie duża, z Avid Carp.

No i tyle, jak powiedziałem, zrezygnowałem z dwóch przyjemności a raczej nałogów na cel innego

Pozdrawiam
ps. ja się zawijam do pracy, życzę miłej niedzieli