Autor Wątek: Feedery Flagman  (Przeczytany 19195 razy)

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 533
Odp: Feedery Flagman
« Odpowiedź #15 dnia: 03.07.2017, 14:55 »
Ktoś może zamawiał wędki Flagmana do Polski bezpośrednio z ich strony? Mają teraz promocje po 25%, a niestety z obsługą baaardzo ciężko się dogadać. Puenta mojej rozmowy była (chyba) taka, że do Polski nie wysyłają. Ma ktoś inne doświadczenia w tym temacie?

KrzysztofS

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 04.07.2017, 08:59 »
Ostatnio jestem zapracowany. Mało czasu na rzuty. Jestem blisko setki :) podajnikiem 30g.

:thumbup: :)

Offline pit1984

• Ekspert
  • Reputacja: 84
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #17 dnia: 02.09.2017, 07:09 »
Ktoś może zamawiał wędki Flagmana do Polski bezpośrednio z ich strony? Mają teraz promocje po 25%, a niestety z obsługą baaardzo ciężko się dogadać. Puenta mojej rozmowy była (chyba) taka, że do Polski nie wysyłają. Ma ktoś inne doświadczenia w tym temacie?

Jak masz znajomego Ukraińca to poproś żeby Ci przywiózł wędkę bezpośrednio z Ukrainy. Właśnie czekam na odbiór kijka wychodzi o jakieś 30 % taniej niż w tym sklepie internetowym. Widziałem osobiście wędkę Czarka i powiem szczerze że za taką cenę ciężko znaleźć coś równie dobrego.
FEEDER KLUB MAZOWSZE

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
« Odpowiedź #18 dnia: 02.09.2017, 08:10 »

Jak masz znajomego Ukraińca to poproś żeby Ci przywiózł wędkę bezpośrednio z Ukrainy. Właśnie czekam na odbiór kijka wychodzi o jakieś 30 % taniej niż w tym sklepie internetowym. Widziałem osobiście wędkę Czarka i powiem szczerze że za taką cenę ciężko znaleźć coś równie dobrego.

Dzięki za tipa ;) Wiadomo, w taki sposób się choćby na bacie zaoszczędzi. Nie mam niestety nikogo znajomego na wschodzie, ale na szczęście już kupiłem wszystkie wędki od flagmana jakie chciałem. Najwyżej przy okazji wycieczki do Kijowa przejadę się sam po Tregarona ;)

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2243
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #19 dnia: 02.09.2017, 08:12 »
Koniu, a które masz?
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
« Odpowiedź #20 dnia: 02.09.2017, 08:18 »
Sword Pole 500 - wspaniały bat na drobną rybę, cieniutki, leciutki, super wyważony.

Mantaray 3,3 do 75g - bardzo fajny kijek, ładujący się do rzutu bardzo głęboko i zgrabnie, a jednocześnie szybki i zwarty.

Armadale Heavy 3,9 do 140g - stosunkowo lekka, z cienkim blankiem, ale to już armata - kupiona z myślą o łowieniu powyżej 100 metrów / na wisle / karpi na ciężkim podajniku. Dotychczas raz nad wodą, ale patrząc po efektach spokojnie sobie poradzi z tym wszystkim.

Jak już znajdę czas to zrobię recenzje, które chyba już z kwartał planuje ;o

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • MFT
« Odpowiedź #21 dnia: 02.09.2017, 08:57 »
Dzięki :)

Ja szukam cały czas jakiejś wędki fajnej tak 80-100 g i do tego kołowrotek mini big-pit, żeby mieć czym rzucać na 80-90 metrów.

Problem tylko taki, że na razie nie mam wody, gdzie mógłbym tak porzucać :D
Krwawy Michał

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
« Odpowiedź #22 dnia: 02.09.2017, 09:02 »
To moim zdaniem możesz brać w ciemno Armadale tego z mniejszym CW. Albo Mantaraya ;) Chyba że odrobinę lżej, to matrix Horizon też jest super do tego celu, mam, rzucam. A Mini big pit to polecam Okumę Carp Pro Integrator.

Jesteś gdzieś z okolic Warszawy, co nie? Jak chcesz to możemy się ustawić nad jakimś łowiskiem, protestujesz sobie co mam :)

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • MFT
« Odpowiedź #23 dnia: 02.09.2017, 09:30 »
To moim zdaniem możesz brać w ciemno Armadale tego z mniejszym CW. Albo Mantaraya ;) Chyba że odrobinę lżej, to matrix Horizon też jest super do tego celu, mam, rzucam. A Mini big pit to polecam Okumę Carp Pro Integrator.

Jesteś gdzieś z okolic Warszawy, co nie? Jak chcesz to możemy się ustawić nad jakimś łowiskiem, protestujesz sobie co mam :)

Dzięki, pomyślimy :)
Ja na razie nie wykupuję PZW, dopóki coś się u nas nie zmieni... Więc zostaje mi glinianka w parku miejskim i małe komercje w mojej okolicy. Dalej nie mam czasu jeździć.
Krwawy Michał

Offline Koń

• Moderator Globalny
  • Ekspert
« Odpowiedź #24 dnia: 02.09.2017, 09:37 »
Ja pzw wykupiłem pierwszy raz w tym roku, na razie żałuję. Ale i mnie w okolicy chyba nie ma po prostu wody z sensowną rybą. Chociaż na razie się nie poddaję, mam jeszcze kilka pomysłów jak powalczyć z brakiem ryb na haku :)

Offline Tomek81

• Ekspert
  • Reputacja: 120
« Odpowiedź #25 dnia: 02.09.2017, 09:41 »

Ja szukam cały czas jakiejś wędki fajnej tak 80-100 g i do tego kołowrotek mini big-pit, żeby mieć czym rzucać na 80-90 metrów.

Łowisko Całowanie kolo Warszawy, prawy staw i zarzucasz w okolice wyspy :)
Karpiki jakie mi wpadają to z reguły w przedziale 3-8 kilo, podajnik Guru Hybrid Large.

Tomek

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • MFT
« Odpowiedź #26 dnia: 02.09.2017, 09:48 »

Łowisko Całowanie kolo Warszawy, prawy staw i zarzucasz w okolice wyspy :)
Karpiki jakie mi wpadają to z reguły w przedziale 3-8 kilo, podajnik Guru Hybrid Large.
Może kiedyś :)
Krwawy Michał

Offline marcin.droszczak

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 12
« Odpowiedź #27 dnia: 03.09.2017, 18:18 »
Szukam feedera na Odrę, koszyczki do 70g, na celowniku jest Flagman Mantaray 3.90 cw 150g i Sherman Pro 3.90 cw130g. Czy ktoś z forumowych kolegów miał te kije w rękach?

Offline Eddie

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #28 dnia: 13.02.2018, 17:38 »
Panowie, może trochę nie na miejscu pytanie ale..... czy ktoś z forum ma może znajomych którzy mogą przywieźć wędki Flagmana? Może ktoś sam co jakiś czas kursuje na Ukrainę ? :) Pytam bo skoro można je dostać taniej to czemu nie, a niestety nie mam nikogo z tamtych stron.

Offline ANDREJZ1

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 12
« Odpowiedź #29 dnia: 04.01.2020, 13:00 »
Może ktoś porównać feedery Flagman Grantham Feeder 3,30 vs Flagman Tregaron Feeder 3,3.
Chodzi mi głównie o pracę, ugięcie, moc.