Cytat: Tench_fan w 19.03.2017, 20:29Cytat: Bulczak89 w 18.03.2017, 22:20Siema Witam wszystkich, nazywam się Łukasz. Cieszę się, że mogę gościć na tak zacnym forum Możecie mnie kojarzyć z filmów Sebka. Hehe, to ja łowię przez drzewa Witam na forum, jesteś super gość - gratuluję poczucia humoru, zwłaszcza że potrafisz się śmiać z siebie. To rzadka cecha.Fajnie by było żeby twoja ksywka forumowa brzmiała Łukasz Francja, świetnie pasowałaby do Sebka.Tworzycie wszak duet nad wodą, więc i na forum by pasowało. O ile nie jest jeszcze zajęty.Ale to tylko luźna dygresja.Witam serdecznie Dzięki wielkie grunt to mieć dystans do siebie. Ja całe szczęście mam co do nazwy oczywiście mogę zmienić tylko nie wiem jak
Cytat: Bulczak89 w 18.03.2017, 22:20Siema Witam wszystkich, nazywam się Łukasz. Cieszę się, że mogę gościć na tak zacnym forum Możecie mnie kojarzyć z filmów Sebka. Hehe, to ja łowię przez drzewa Witam na forum, jesteś super gość - gratuluję poczucia humoru, zwłaszcza że potrafisz się śmiać z siebie. To rzadka cecha.Fajnie by było żeby twoja ksywka forumowa brzmiała Łukasz Francja, świetnie pasowałaby do Sebka.Tworzycie wszak duet nad wodą, więc i na forum by pasowało. O ile nie jest jeszcze zajęty.Ale to tylko luźna dygresja.Witam serdecznie
Siema Witam wszystkich, nazywam się Łukasz. Cieszę się, że mogę gościć na tak zacnym forum Możecie mnie kojarzyć z filmów Sebka. Hehe, to ja łowię przez drzewa
Jasne Powiedz tylko na jaki nick zmienić i po temacie
Witaj Łukasz!
Cytat: maciek_krk w 19.03.2017, 21:25Jasne Powiedz tylko na jaki nick zmienić i po temacie Witam to może tak jak kolega sugerował Łukasz Francja. Pozdrawiam i dziękuje