Byłem i mogę się wypowiadać tylko w samych superlatywach! Napisałem również małą recenzję z tych zawodów na fan page Fishing Fighters Team:
W niedzielę, 30 kwietnia, dwójka z nas: Mariusz Kozieł i Michał Brodzik zawitała na zawodach drużyny Feeder Fans. Zawody te odbyły się na łowisku Gospodarstwo agroturystyczne Batorówka. Jak się domyślacie były to zawody stricte feederowe. Tego dnia na łowisku zjawiło się 28 zawodników. Obaj wylosowaliśmy stanowiska w tym samym sektorze, więc życzenie dwóch jedynek sektorowych (za które wznosiliśmy toasty

) były nie do spełnienia.
Stanowisko Mariusza rokowało bardzo dobrze, ponieważ był to otworek, co zostało przez niego wykorzystane. Mariusz wygrał ten sektor z wagą 9,3 kg. Wciąż nie może darować sobie 2 spiętych karpi, bo ten wynik nie wystarczył do stanięcia na podium i zgarnięcia pięknej statuetki zrobionej przez Krzysztof Ścigacz Ścigaczewski.
Michał był 4 w sektorze. Ryba nie żerowała tego dnia najlepiej, ale konsekwencja okazała się kluczem do sukcesu. Wszyscy łowili głównie karasie, a pojedyncze bonusy stanowiły o sukcesie.
Co ciekawe Mariusz nie złowił żadnego karasia. Wynik zrobił na 4 karpiach, 2 jaziach i płotce.
Zawody super zorganizowane: statuetki, sponsorzy, ważenie, posiłek, regulamin - Chłopaki zadbali o każdy szczegół. Łowisko jest godne polecenia. Całokształt dopełniają przesympatyczni właściciele, chce się tam wracać jak najczęściej.
Na pewno nie raz zawitamy jeszcze na zawodach Feeder Fans, bo to zgrana ekipa, która również odwiedzi nas na naszych zawodach 13 maja.
Wielkie dzięki za to spotkanie! Mamy nadzieję, że uda nam się równie dobrze Was ugościć!