Autor Wątek: Skleptrabucco.pl  (Przeczytany 98484 razy)

Offline Arcymisiek

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 13
Odp: Skleptrabucco.pl
« Odpowiedź #60 dnia: 06.08.2015, 14:22 »
Niestety ja jestem zniesmaczony stosunkiem pana M. co do spraw serwisowych. :thumbdown: Odniosłem wrażenie jakby nie traktował klientów poważnie, albo sam jest nie poważny. >:(

Offline Mateo

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 981
    • Galeria
    • Spławik i Grunt
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #61 dnia: 06.08.2015, 20:38 »
Niestety ja jestem zniesmaczony stosunkiem pana M. co do spraw serwisowych. :thumbdown: Odniosłem wrażenie jakby nie traktował klientów poważnie, albo sam jest nie poważny. >:(
Delikatnie powiedziane ;)
Mam nadzieję, że nie będziesz musiał przechodzić drogą, którą ja zmuszony byłem przejść.
Pozdrawiam
Mateusz

Offline dfq

• Ekspert
  • Reputacja: 4
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #62 dnia: 06.08.2015, 21:22 »
No prosze, nie wszystko złoto co się świeci ... :(
Znów jestem

Offline Arcymisiek

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #63 dnia: 06.08.2015, 23:18 »
Delikatnie powiedziane ;)
Mam nadzieję, że nie będziesz musiał przechodzić drogą, którą ja zmuszony byłem przejść.
Dałem sobie już spokój z tym sklepem, bo szkoda mojej cierpliwości... Gość naobiecywał, że podeśle zamówiony element wędziska, (które notabene zakupiłem w tym sklepie) o ile będą mieli w serwisie. Podali mi namiary na serwis, w serwisie zamówiłem to o co mi chodziło i towar sprowadzono, ale niestety serwis nie prowadzi sprzedaży detalicznej, więc tak jak wcześniej uzgodniłem z panem M. wysyłka miała zostać zrealizowana przez jego sklep...
Niestety mija już miesiąc, a przesyłki jak nie było tak nie ma, po mimo wielokrotnych telefonów wykonanych do pana M, który skutecznie mnie spławiał (czyt. walił ściemę) mówiąc, że paczka już została nadana. Wiec jak widać takie podejście jest nie poważne i kary godne... Lubie poważnych ludzi, którzy profesjonalnie podchodzą  do klienta,(nie robiących z gęby cholewy) niestety w tym przypadku mocno się zawiodłem. :thumbdown: >:(

Offline katmay

• Ekspert
  • Reputacja: 563
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #64 dnia: 07.08.2015, 12:10 »
Ja zrobiłem tam zakupy raz za jakieś 600zl. Okazało się że siatka jaką zamówiłem jest niedostępna.
Zamiast 3m trabucco dostałem siatkę 4m lorpio. W sumie teraz jestem zadowolony z tej podmiany.
Ale światełko się zapaliło i to były ostatnie zakupy jakie tam zrobiłem.
Marcin

Offline korek80

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 1
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #65 dnia: 07.08.2015, 16:23 »
Od maja tego roku sklep zrealizował dla mnie łącznie 5 zamówień, tylko w jednym przypadku jeden towar (zestaw z PVA) był inny niż zamawiałem ale szybko został wymieniony. Pozostałe rzeczy (dostawa, kontakt itd.) w normie wśród sklepów, gdzie zamawiam.
Moja łączna ocena 9/10, tzn. nie ma się szczególnie do czego przyczepić, a oferta całkiem fajna.

Tylko mała uwaga ogólna dot. wysyłek: naprawdę przy nawale pracy łatwo o błąd, a wiem z własnego doświadczenia, że nie da się przewidzieć kiedy dokładnie nastąpi górka zamówień, a kiedy flauta, dlatego trudno jest z dnia na dzień zatrudnić dodatkowego człowieka z ulicy do tej pracy, to nie rwanie pierza, przy tym też trzeba mieć głowę na karku, co zrozumie każdy kto w tej branży działa.
Paweł

Offline Major

• SklepTrabucco.pl
  • Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 28
  • Żadna technika nie jest mi obca
  • Ulubione metody: tyczka i feeder
« Odpowiedź #66 dnia: 09.08.2015, 19:29 »
Co do serwisu nie jestem władny jeżeli firma Lorpio ma na stanie jakiś element potrzebny dla klienta to oczywiście jestem w stanie w ciądu 1-3 dni go przesłać , natomiast schody się zaczynają jak wędka jest starszego modelu i nie mają na stanie już jej w sprzedaży i w serwisie , w wtedy ściąganie jej z Włoch może trwać nawet miesiąc czasu jeżeli Trabucco mają również u siebie takie części. Więc sklep może tutaj dużo pomóc ale pewnych spraw nie przeskoczymy.

nr. kontaktowy do serwisu Trabucco  :  683245672 ( Serwis Trabucco)

Offline Arcymisiek

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #67 dnia: 09.08.2015, 20:45 »
Co do serwisu nie jestem władny jeżeli firma Lorpio ma na stanie jakiś element potrzebny dla klienta to oczywiście jestem w stanie w ciądu 1-3 dni go przesłać , natomiast schody się zaczynają jak wędka jest starszego modelu i nie mają na stanie już jej w sprzedaży i w serwisie , w wtedy ściąganie jej z Włoch może trwać nawet miesiąc czasu jeżeli Trabucco mają również u siebie takie części. Więc sklep może tutaj dużo pomóc ale pewnych spraw nie przeskoczymy.

Mój element leżakuje już tam prawie miesiąc, co potwierdziłem telefonicznie. Wędzisko też jest praktycznie z tego roku, tj: Trabucco Sygnum XPS Competition Feeder 3,90m. Więc problem nie leży po stronie firmy Lorpio(serwisu), bo szybko sprowadzili mi tą część, leży raczej  po stronie właściciela sklepu, który nie ma czasu, albo nie chce mu się tego odebrać i wysłać - woli (delikatnie mówiąc) nabijać ludzi w butelkę. >:(

Offline Major

• SklepTrabucco.pl
  • Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 28
  • Żadna technika nie jest mi obca
  • Ulubione metody: tyczka i feeder
« Odpowiedź #68 dnia: 09.08.2015, 21:03 »
Jeżeli w serwisie jest coś przygotowane dla mnie to dlaczego nic o tym nie wiem? Dziwna sytuacja proszę jutro o kontakt pod nr. tel: 698-266-938 z tego co widzę to chodzi o dokupienie dodatkowej szczytówki ??

Offline Tycjan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #69 dnia: 13.08.2015, 14:49 »
Az jestem w szoku, rano przedzwonilem, powiedziałem jak sprawa wyglada(złamana szczytówka, potrzebuje nowej), koles wział odemnie numer tel powiedzial ze poszuka. Własnie dzwonil powiedziec ze jest i w przyszłym tygodniu bedzie do odebrania w wyznaczonym przeze mnie sklepie. Jestem pod wrażeniem, jak narazie dycha za obsluge :P, poczekam az odbiore i pochwale(albo i nie) znowu :P

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 524
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #70 dnia: 13.08.2015, 14:57 »
Ale to sklep? Czy serwis? Bo Jak Major to z urzędu u mnie 3x :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Arek

Offline Tycjan

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #71 dnia: 13.08.2015, 15:11 »
Zadzwonilem pod podany numer i jak zapytalem czy serwis to koles mnie przekierowal :P

Offline Mateo

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 981
    • Galeria
    • Spławik i Grunt
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #72 dnia: 13.08.2015, 22:36 »
683245672 - to firma Lorpio ;) Tam jest serwis.
Pozdrawiam
Mateusz

Offline Arcymisiek

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #73 dnia: 14.08.2015, 22:03 »
Trochę dobrej woli ze strony pana M. i udało się pozytywnie załatwić sprawę. :bravo: Lecz niestety, trzeba  było dołożyć łyżkę dziegciu do tej beczki miodu. :P

cychu

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: 21.09.2015, 19:22 »
W sklepie Trabucco z Zielonej zamówiłem 2 żyłki 0,30, przysłali 0,25...oczywiście odsyłam jutro.