No i ja niestety nie mogę pochwalić tego sklepu.
Dziś przez allegro próbowałem dokonać tam zakupu elektronicznego sygnalizatora : MONSTER FISHING MF-109 .
Konkretnie 2 sztuk - jeden "czerwony" drugi "niebieski ".
Na dwóch aukcjach figuruje blisko 50 szt tych sygn.
Jako że mam w zwyczaju płacić niezwłocznie, tak też zrobiłem.
W krótkim czasie odbieram telefon , gdzie informuje się mnie że nie mają ich na stanie ! przypominam blisko 50 szt oferują na aukcjach.
Dobrze że przynajmniej do mnie zadzwoniono. Oczywiście zaproponowano mi inne ,droższe (choć nie w tym rzecz.).
Odmówiłem, gdyż zależało mi na tych, a konkretnie z tego względu - " funkcja SILENT MODE czyli tryb cichy który daje możliwość szybkiego wyciszenia na czas ustawienia zestawu ".
Niestety te aukcje powinny zostać wycofane a jednak dalej "wiszą". Kolejna osoba może się naciąć.
Mając wiedzę o braku towaru powinni to zrobić niezwłocznie .
Moje wcześniejsze doświadczenia z tym sklepem to również sytuacje gdy czegoś nie było w przesyłce (niespakowane) , bądź nie mieli na stanie.
Być może sklep stacjonarny funkcjonuje poprawnie, ale opcja zakupów przez internet to porażka.
Więcej tam zakupów nie zrobię.
I choć niektórym nie podobają się ceny w "Drapieżniku" to poziom obsługi, dostępność towarów - DWA RÓŻNE ŚWIATY.
Ps. Żeby było jeszcze śmieszniej bądź tragiczniej, jak kto woli, to sygnalizatory te "zakupiłem" również dziś, u innego sprzedawcy na Allegro, a po przyjściu z pracy (2 ZMIANA) przeczytałem e-meila że moja wpłata również zostanie wycofana z powodu NIEDOSTĘPNOŚCI TOWARU.