Cytat: wędkarz83 w 07.06.2017, 15:11grych łowisz wersją 2510?Łowię na 2510 i 3010Kto wie, czy gdybym łowił na Ninje, zamiast ProSpin - nie zachwalałbym teraz właśnie Daiwy, a Robinsona bym odradzał Wszystko kwestia gustu i przyzwyczajenia Najlepiej gdybyś wziął oba do ręki i wtedy zobaczysz co z czym się je
grych łowisz wersją 2510?
Łowię na 2510 i 3010Kto wie, czy gdybym łowił na Ninje, zamiast ProSpin - nie zachwalałbym teraz właśnie Daiwy, a Robinsona bym odradzał Wszystko kwestia gustu i przyzwyczajenia Najlepiej gdybyś wziął oba do ręki i wtedy zobaczysz co z czym się je
Cytat: grych w 07.06.2017, 18:55Łowię na 2510 i 3010Kto wie, czy gdybym łowił na Ninje, zamiast ProSpin - nie zachwalałbym teraz właśnie Daiwy, a Robinsona bym odradzał Wszystko kwestia gustu i przyzwyczajenia Najlepiej gdybyś wziął oba do ręki i wtedy zobaczysz co z czym się je Zapewne każdy (no może prawie każdy) chwali to czego używa O Ninji osobiście czytałem wiele dobrego, więc chyba nie ma co zbytnio kombinować tylko ją brać
Właśnie tutaj koledzy proponowali mi tą Daiwę, a że w 1 ze sklepów jest teraz promocja na cały asortyment to można ją wyrwać za nieco ponad 170 Linku nie podaje bo nie wiem czy mogę.