Autor Wątek: Ramię do feedera/odleglosciowki - Preston Telescopic Off Box Arm - pytanie  (Przeczytany 5067 razy)

Offline kburza

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 8
  • Ulubione metody: method feeder
I mi też o to chodzi :P :D hehe :)
Zawsze to jest tak że jak sobie kupuję cokolwiek to jest to zbędne wyrzucanie pieniędzy :D
Ale jak już coś się jej przyda to można śmiało kupować  :D Nie ma żadnych sprzeciwów co do ceny :D
---- Catch & Release ---
                                     --- NO KILL ---
Pozdrawiam, Krzysiek.

Offline skowron.krystian

• Ekspert
  • Reputacja: 133
  • Praca jest dobra dla tych, co nie umieją wędkować
  • Ulubione metody: method feeder
Osobiście nie polecam tego XS-a , nie polecam to może za wiele powiedziane, ale mam zamiar go zamienić na teleskopowy. Denerwuje mnie to podwójne mocowanie (i ustawianie go), które nie dodaje wcale  stabilności. Do pickerów jego długość jest OK ale przy kiju 3.60  nie wiem jak to będzie jeśli zamontujesz go do nogi krzesła.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Wracając z wyprawy, weź ze sobą zrobione zdjęcia, a pozostaw jedynie ślady stóp 😉

Offline Wiecho

• Ekspert
  • Reputacja: 402
  • Nie znoszę chamstwa i prostactwa
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Mam problem z ramieniem  Preston OFFBOX36 - XS Feeder Arm.
Nie mam pojecia jak to się stało ale wypadła mi wkładka od zatrzasku blokujacego ramię podpierajace na ramieniu głównym.
Wpadła gdzieś w trawę i już jej nie znalazłem. Teraz zatrzask zwyczajnie lata bo nie ma czego docisnąć, a podpórki głownego ramienia nie da się zablokować w wybranym położeniu. Nie wiem czy da się coś takiego dokupić. Czy ktoś z kolegów miał taki problem ?
Może uda się cos takiego dorobić albo dopasować. Nie przebadałem jeszcze tego dokładnie. Aby się tam dostac trzeba rozebrać ramię ale na razie nie chcę tego robić bo moga to być "badania niszczące".
Wiesiek