No i ja mocno zastanawiam się nad zakupem tego kija. A będzie to mój pierwszy feeder i mam nadzieję, że dam radę.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Artrock - do dalszych rzutów wystarczy Ci szczytówka z kompletu 3oz jest wystarczająco czuła i daje możliwość łowienia na sporym dystansie a co do węglowych szczytówek, to można dokupić do kija 3,60 (szczytówki carbonglass) te z kija 3,30 (carbon) Mario sprawdził i pasują, a ja mam zamiar dokupić medium i potestować
Cytat: przeno w 28.03.2018, 16:58No i ja mocno zastanawiam się nad zakupem tego kija. A będzie to mój pierwszy feeder i mam nadzieję, że dam radę.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu TapatalkaTo się nie zastanawiaj tylko bierz! Warto
Kijek dotarł dziś. Delphin Opium Black 360/80. Jest na co popatrzeć.Shreku, Mario tak dla mojego wewnętrznego spokoju no i może dla potomnych to napiszcie Panowie wprost od jakiego wędziska zamawiać szczytówki - te węglowe, bo tych z kompletu to strach w rękę wziąć.Zamawiając tą wędkę chcialem odrazu zamówić dwie szczytówki węglowe jeną Medium, drugą Heavy, ale przemiły pan w Carpmixe odradzał mi ten zabieg jak tylko. Twierdził, że te w pełni węglowe są bardzo sztywne i mogą mi się do niczego nie przydać... a wogóle to ich za bardzo nie ma i u producenta też jest z nimi problem. No i nie zamówiłem. Jak jest u Was z wyważeniem? U mnie przy zalożonej Arctice 4000 z plecionką "pod korek" trzeba podłożyć palucha w odległości okolo 12cm w kierunku szczytówki oczywiście. mierząc od początku uchwytu. Nie to żeby mi to przeszkadzało. Tak z ciekawości...
Witam,Przeczytalem sporo tematow o wedkach i ten kij bardzo mi sie spodobal mam tylko jeden dylemat 330 cm czy 360 cm .Bedzie to moja pierwsza wedka do metody .Lowic beda glownie na stawach i komercji.Co polecacie ?
Cytat: beny.rac w 01.04.2018, 11:25Witam,Przeczytalem sporo tematow o wedkach i ten kij bardzo mi sie spodobal mam tylko jeden dylemat 330 cm czy 360 cm .Bedzie to moja pierwsza wedka do metody .Lowic beda glownie na stawach i komercji.Co polecacie ?Ja mam 3,60 i ją polecam z czystym sumieniem na 3,30 też choruję i to też dobry wybór. Przy 3,60 masz większy zasięg, a reszta w zasadzie się nie zmienia. Kwestia tego na jakich odległościach będziesz łowił. Jak do 50m to 3,30 w zupełności Ci wystarczy. Jak powyżej, bierz 3,60
(...) mam tylko jeden dylemat 330 cm czy 360 cm.Bedzie to moja pierwsza wedka do metody .Co polecacie?
Opium jest jak Mamba. Mam i ja