W sporcie trzeba mieć też szczęście, jednak w moim odczuciu chłopaki ciężko zapracowali na ten awans. Jedziemy do Rosji i to jest najważniejsze
Cytat: kucus22 w 08.10.2017, 19:56W sporcie trzeba mieć też szczęście, jednak w moim odczuciu chłopaki ciężko zapracowali na ten awans. Jedziemy do Rosji i to jest najważniejsze To nie szczęście. To Lewy. Znowu wyprowadził dziesięcioro dzieci z gęstej mgły. I pana od WF-u
Nie oszukujmy się Panowie, nie jesteśmy ekipą światowego formatu, ale zaangażowanie pełne 90 minut plus trochę szczęścia może sprawic dla nas kilka przyjemnych chwil. Każdy wynik po wyjściu z grupy będzie sukcesem. Trzymajmy kciuki, miejmy chłodną głowę i bawmy się dobrze. Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Cytat: dziunek10 w 08.10.2017, 22:02Nie oszukujmy się Panowie, nie jesteśmy ekipą światowego formatu, ale zaangażowanie pełne 90 minut plus trochę szczęścia może sprawic dla nas kilka przyjemnych chwil. Każdy wynik po wyjściu z grupy będzie sukcesem. Trzymajmy kciuki, miejmy chłodną głowę i bawmy się dobrze. Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu TapatalkaA ja uważam, że już mamy potencjał na światowy format. Brakuje nam tylko skupienia i wytrwałości. Za łatwo odpuszczamy. Ale nasz polski romantyzm jakże piękne ma zrywy. Było 2:2 wyszło 4:2 i jakie emocje Nic dodać, nic ująć
Coś jest na rzeczy, bo która drużyna z czołówki, prowadząc 2:0 dałaby sobie w ciągu kilku minut strzelić 2 bramki, osłabionej w dodatku, Czarnogórze ?Jeszcze grając u siebie, przy pełnym stadionie ? I to decydujący o awansie mecz ?