Bardzo dziękuję za aż tak ciepłe przyjęcie!

Bardzo fajnie, że tyle osób odpowiedziało na tego posta.
Siemano! 
Fajny wpis, miło nam Cię tu powitać. Jako pierwszy zgłaszam chęć do jakiegoś wspólnego wędkowania: )
Co prawda nie wiem czy za rok zdecyduję się na współpracę z PZW, ale jakaś woda na bank się znajdzie 
Kartę głównie myślałem odświeżyć, aby mieć możliwość zapisania się do jakiegoś lokalnego stowarzyszenia blisko domu typu Stawy Cietrzewia (jestem z Ursusa), aby mieć możliwość ew. szybkiego wyskoczenia na godzinkę-dwie. O opłacaniu składek jeszcze nie myślałem, bo tak naprawdę do tej pory łowiłem w tym roku tylko na łowiskach komercyjnych, gdzie zawsze coś fajnego się trafiło, zaś miejscówek/dobrych wód niekomercyjnych w okolicach Wawy nie znam. Także myślę, że byśmy się spokojnie dogadali.

Cześć
Na forum mamy kilku chłopaków z Warszawy, więc z wspólnymi zasiadkami nie powinno być żadnych problemów.
Osobiście zapraszam do Feeder Klub Mazowsze.
Łowimy wszędzie gdzie się da w okolicach Warszawy i w Warszawie oraz kiedy się da
.
Super, bardzo chętnie! Wydaję mi się, że wydziałem kilku z Was na ostatnim zamknięciu sezonu łowiska 'Przystanek Bielawa'. Jeżeli można do Was dołączyć w pewien sposób, to wchodzę to.