Autor Wątek: (S) Wyprzedaż cz. 2. (Drennan, Preston, Shimano)  (Przeczytany 3204 razy)

Offline Kereloth

• Ekspert
  • Reputacja: 89
  • Ulubione metody: method feeder
Witam, pod młotek trafia druga część sprzętu którego już nie potrzebuję. Zapraszam do zakupów :)

1) Kołowrotek - Shimano Baitrunner X-Aero 6000 RA. Zakupiony w styczniu 2018 w sklepie Raven. Zaliczył kilka (ok 5) wypadów na ryby w roku 2018, 2019 spędził na półce w kartonie. Sprzedaję komplet jaki otrzymujemy w sklepie. Cena : 400 pln + KW

2) Wędka Drennan Acolyte Ultra 12ft Float. Wędka zakupiona na forumowej giełdzie jako "Z defektem" - "brakuje" 3 cm części szczytowej, oryginalna szczytowa przelotka została ponownie zamontowana, porysowany kapsel na dolniku. Na moje spławikowanie wędka zbyt delikatna. Wędka jeszcze przez niespełna rok na gwarancji. Cena : 400 350 pln + KW

3) Fotel Preston Monster Feeder + podnóżek. Fotel zadbany, materiał bez przetarć. Minusem są ślady po śrubach na nogach. Na chwilę obecną sprzedaję komplet. Cena : 600 550 pln + KW

4) Koszyk Preston ICS In-Line Distance Method Feeder - 45g 2szt. + foremka. Cena : 30 pln + KW Sprzedane

5) Koszyk In-Line Dura Banjo Feeder - 20g - Large 3 szt. + foremka. Cena : 40 pln + KW Sprzedane

6) Koszyk ICS In-Line Dura Flat Method - 45g - XL 2 szt. + foremka. Cena : 30 pln + KW Sprzedane

7) Preston OffBox Universal Trolley - Nowy wózek transportowy. Spora regulacja szerokości i głębokości. Dodatkowe uchwyty do zaczepienia gum. Łatwy w montażu i transporcie. Zbyt pochopny zakup - nie sprawdziłem wymiarów i dla mnie niestety zbyt mały.  Cena : 350 pln + KW

Offline Jurek z Warszawy

• Ekspert
  • Reputacja: 166
  • Tylko wody PZW- no kill
  • Ulubione metody: feeder i spinning
Odp: (S) Wyprzedaż cz. 2. (Drennan, Preston, Shimano)
« Odpowiedź #1 dnia: 10.11.2019, 23:27 »
Pozycja nr 6  Koszyk ICS In-Line Dura Flat Method - 45g - XL 2 szt. + foremka. Cena : 30 pln + KW. Biorę reszta pw

Offline chfisher

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 6
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #2 dnia: 11.11.2019, 04:21 »
Chetnie przygarne 4 i 5.
prosze o kontakt na pw

Offline Tadek

• Ekspert
  • Reputacja: 194
    • kanał YT
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #3 dnia: 11.11.2019, 05:44 »
Biorę, proszę detale opłat na priv.
4) Koszyk Preston ICS In-Line Distance Method Feeder - 45g 2szt. + foremka. Cena : 30 pln + KW
"Nie zna życia ten, kto nie zjadł zimnego bigosu i nie popił go maślanką." - Piekło Dantego.

Kanał YT https://www.youtube.com/@czlowiek-z-wedka/videos

Offline Kereloth

• Ekspert
« Odpowiedź #4 dnia: 11.11.2019, 11:44 »
Zaktualizowana lista oraz niektóre ceny. Pozdrawiam

Offline Kereloth

• Ekspert
« Odpowiedź #5 dnia: 14.11.2019, 18:26 »
Aktualizacja cen.

1) Kołowrotek - Shimano Baitrunner X-Aero 6000 RA. Zakupiony w styczniu 2018 w sklepie Raven. Zaliczył kilka (ok 5) wypadów na ryby w roku 2018, 2019 spędził na półce w kartonie. Sprzedaję komplet jaki otrzymujemy w sklepie. Cena : 400 380 pln + KW SPRZEDANE

2) Wędka Drennan Acolyte Ultra 12ft Float. Wędka zakupiona na forumowej giełdzie jako "Z defektem" - "brakuje" 3 cm części szczytowej, oryginalna szczytowa przelotka została ponownie zamontowana, porysowany kapsel na dolniku. Na moje spławikowanie wędka zbyt delikatna. Wędka jeszcze przez niespełna rok na gwarancji. Cena : 400 350 pln + KW

3) Fotel Preston Monster Feeder + podnóżek. Fotel zadbany, materiał bez przetarć. Minusem są ślady po śrubach na nogach. Na chwilę obecną sprzedaję komplet. Cena : 600 500 pln + KW SPRZEDANE

7) Preston OffBox Universal Trolley - Nowy wózek transportowy. Spora regulacja szerokości i głębokości. Dodatkowe uchwyty do zaczepienia gum. Łatwy w montażu i transporcie. Zbyt pochopny zakup - nie sprawdziłem wymiarów i dla mnie niestety zbyt mały.  Cena : 350 330 pln + KW

Offline 666_dACHu_666

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #6 dnia: 15.11.2019, 00:19 »
Witam, 3kę bez kosztów wysyłki bym kupił, damy radę..? O:)

Offline Kereloth

• Ekspert
« Odpowiedź #7 dnia: 15.11.2019, 05:04 »
Poszło PW.

Offline rush111

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #8 dnia: 16.11.2019, 14:24 »
Witam .
Nr 7 ostatecznie za ile ?

Offline Kereloth

• Ekspert
« Odpowiedź #9 dnia: 16.11.2019, 15:03 »
Nr.7 taniej nie będzie.

Offline Kereloth

• Ekspert
« Odpowiedź #10 dnia: 23.11.2019, 20:02 »

Aktualizacja cen.

2) Wędka Drennan Acolyte Ultra 12ft Float. Wędka zakupiona na forumowej giełdzie jako "Z defektem" - "brakuje" 3 cm części szczytowej, oryginalna szczytowa przelotka została ponownie zamontowana, porysowany kapsel na dolniku. Na moje spławikowanie wędka zbyt delikatna. Wędka jeszcze przez niespełna rok na gwarancji. Cena : 400 350 300 pln + KW

7) Preston OffBox Universal Trolley - Nowy wózek transportowy. Spora regulacja szerokości i głębokości. Dodatkowe uchwyty do zaczepienia gum. Łatwy w montażu i transporcie. Zbyt pochopny zakup - nie sprawdziłem wymiarów i dla mnie niestety zbyt mały.  Cena : 350 330 300pln + KW