Witam, pod młotek trafia druga część sprzętu którego już nie potrzebuję. Zapraszam do zakupów

1) Kołowrotek - Shimano Baitrunner X-Aero 6000 RA. Zakupiony w styczniu 2018 w sklepie Raven. Zaliczył kilka (ok 5) wypadów na ryby w roku 2018, 2019 spędził na półce w kartonie. Sprzedaję komplet jaki otrzymujemy w sklepie.
Cena : 400 pln + KW

2) Wędka Drennan Acolyte Ultra 12ft Float. Wędka zakupiona na forumowej giełdzie jako "Z defektem" - "brakuje" 3 cm części szczytowej, oryginalna szczytowa przelotka została ponownie zamontowana, porysowany kapsel na dolniku. Na moje spławikowanie wędka zbyt delikatna. Wędka jeszcze przez niespełna rok na gwarancji.
Cena : 400 350 pln + KW

3) Fotel Preston Monster Feeder + podnóżek. Fotel zadbany, materiał bez przetarć. Minusem są ślady po śrubach na nogach. Na chwilę obecną sprzedaję komplet.
Cena : 600 550 pln + KW

4)
Koszyk Preston ICS In-Line Distance Method Feeder - 45g 2szt. + foremka. Cena : 30 pln + KW Sprzedane5)
Koszyk In-Line Dura Banjo Feeder - 20g - Large 3 szt. + foremka. Cena : 40 pln + KW Sprzedane6)
Koszyk ICS In-Line Dura Flat Method - 45g - XL 2 szt. + foremka. Cena : 30 pln + KW Sprzedane7) Preston OffBox Universal Trolley -
Nowy wózek transportowy. Spora regulacja szerokości i głębokości. Dodatkowe uchwyty do zaczepienia gum. Łatwy w montażu i transporcie. Zbyt pochopny zakup - nie sprawdziłem wymiarów i dla mnie niestety zbyt mały.
Cena : 350 pln + KW