Autor Wątek: Feeder Daiwa - jaki?  (Przeczytany 6294 razy)

Offline Wonski81

• Ekspert
  • Reputacja: 939
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Feeder Daiwa - jaki?
« Odpowiedź #45 dnia: 18.03.2019, 18:51 »
Wyjścia są dwa.
Albo ogarnę twoją Lagunę, albo namówię Cię na Okumę Ceymar BR 40. W tej kategorii cenowej (~150zł) to istne cudo :P Pracuje ładnie, nawój ma dobry, wygląda całkiem całkiem, konstrukcja jest mocna i sztywna, a napęd daje rady nawet przy mocniejszym katowaniu. Bonus w postaci wolnego biegu pozwoli Ci rozglądać się na boki bez obawy, że nagle będzie lekcja pływania. Tylko bez historii, że wb to awaryjna sprawa :facepalm:
Miałem okazję serwisować niedawno blisko dwuletni egzemplarz, szarpany na komercjach- karpiszony i pinokie. I co? Ano nic! Nadal wszystko w porządku ;)
5 lat gwarancji. Czego chcieć więcej? ;)

Aaaaa! Nawet kolory Ci będą pasowały do wędki :P
Czesiek

Offline elopento

• Ekspert
  • Reputacja: 75
  • Ulubione metody: trotting
« Odpowiedź #46 dnia: 18.03.2019, 19:04 »
Do feedera się coś kupi na razie dał bym catanę 4000 bo używam tylko jesienią w spiningu , a Lagunę to dał bym do pickera Garbolino co też ostatnio kupiłem , teraz tam podpiąłem catanę 2500 RB , bo jakoś lubię te catany a mam 1000 , 3szt-2500 jedna mocno wyeksplorowana ale w innym pikerze jeszcze daje radę :thumbup: mam jeszcze catanę 3000 i nówkę 4000 8) u mnie nic wielkiego nie łowię , na rzece to tylko na obrotówkach kołowrotki dostają w kość ,a mam jeszcze dwa Dragony Eksspres :P mało śmigane 
DAM Quick Shadow + Mikado Apsara Clasic 3,9 match

Offline Tomasz

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 8
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #47 dnia: 18.03.2019, 19:05 »
Jesteś Pewny co do nazwy tej okumy?  z wolnym biegiem mają inne oznaczenia.  Ogólnie wszystkie ceymary są spoko czy tylko ten konkretny model który podałeś i nigdzie  go nie ma? :P
PZW only  : o )

Offline Wonski81

• Ekspert
  • Reputacja: 939
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #48 dnia: 18.03.2019, 19:26 »
Jesteś Pewny co do nazwy tej okumy?  z wolnym biegiem mają inne oznaczenia.  Ogólnie wszystkie ceymary są spoko czy tylko ten konkretny model który podałeś i nigdzie  go nie ma? :P

Oj tam, oj tam...

CEYMAR BAITFEEDER 40 CMBF-340

Lepiej? :P
Czesiek