Autor Wątek: Portal SiG  (Przeczytany 6940 razy)

Offline zbyszek321

• Ekspert
  • Reputacja: 190
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Portal SiG
« Odpowiedź #15 dnia: 30.09.2015, 07:20 »
Bardzo podoba mi się ten pomysł. :)
Zbyszek

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 525
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
Wątki a osobiste relacje do forum i portalu!!!!!
« Odpowiedź #16 dnia: 20.10.2015, 22:05 »
Nie wydaje się szacownej społeczności ,że coraz częściej nie potrafimy pogodzić osobistych problemów i animozji z dobrem portalu ? I oddzielić ich od o gulu dyskusji? Mam wrażenie że odrzucenie naszego stanowiska skutkuje fochem na forum i zanikiem aktywności?  Sam nie radzę sobie z psychką! :P Dobiegam 50tki i włącza mi się Andropauza??( jeśli coś takiego w ogóle istnieje) i( muszę poradzić się Mateusza czy to wg. możliwe)Skoki  nastroju jak nastolatce! Zbliża się zima koledzy! Coraz częściej będziemy na forum! Nie róbmy z tego problemu dla siebie i Adminów!?? ???
Arek

Offline Marcin

• Ekspert
  • Reputacja: 119
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #17 dnia: 20.10.2015, 22:11 »
Nie wydaje się szacownej społeczności ,że coraz częściej nie potrafimy pogodzić osobistych problemów i animozji z dobrem portalu ? I oddzielić ich od o gulu dyskusji? Mam wrażenie że odrzucenie naszego stanowiska skutkuje fochem na forum i zanikiem aktywności?  Sam nie radzę sobie z psychką! :P Dobiegam 50tki i włącza mi się Andropauza??( jeśli coś takiego w ogóle istnieje) i( muszę poradzić się Mateusza czy to wg. możliwe)Skoki  nastroju jak nastolatce! Zbliża się zima koledzy! Coraz częściej będziemy na forum! Nie róbmy z tego problemu dla siebie i Adminów!?? ???
W pełni popieram! :thumbup:
Pozdrawiam
Marcin

Offline Mateo

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 983
    • Galeria
    • Spławik i Grunt
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #18 dnia: 21.10.2015, 00:17 »
Fakt. W pracy często jest stres, na forum czasem też poruszane są niełatwe tematy. Sam niejednokrotnie - przez zmęczenie po pracy - źle oczytałem czyjeś intencje.
Dodatkowo - o czym warto wspomnieć - nadeszła jesień. Dni krótkie, słońca coraz mniej, wyprawy wędkarskie coraz rzadsze. Zaczynają się męczące infekcje. Dodatkowo zbliżają się wybory. To wszystko pogarsza nasz nastrój i potęguje emocje.
Dlatego ja postuluję o przerwę w niektórych dyskusjach dotyczących np. polityki.
Pozdrawiam
Mateusz