Autor Wątek: Elektroniczna baza danych PZW  (Przeczytany 31108 razy)

Offline matchless

• Ekspert
  • Reputacja: 356
  • Ulubione metody: tyczka
Odp: Elektroniczna baza danych PZW
« Odpowiedź #90 dnia: 22.01.2016, 10:23 »
A nie jest tak, że ZG PZW zleca administrowanie bazą odpowiedniej firmie, która spełnia takie zasady? Bo gdzieś czytałem właśnie, że administowaniem będzie się zajmowała jakaś firma informatyczna.
Grzegorz

Offline Jurek z Warszawy

• Ekspert
  • Reputacja: 166
  • Tylko wody PZW- no kill
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #91 dnia: 22.01.2016, 10:48 »
Q...wa i znowu nasze pieniądze idą gdzieś do kogoś kto nie ma nic wsponego z PZW czy tak?. To po cholerę taka baza. Nie dziwie się już że jak tak będzie to nasze dane będą posiadać różni "domokrążcy"

Offline Jędrula

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 382
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #92 dnia: 22.01.2016, 11:27 »
A nie jest tak, że ZG PZW zleca administrowanie bazą odpowiedniej firmie, która spełnia takie zasady? Bo gdzieś czytałem właśnie, że administowaniem będzie się zajmowała jakaś firma informatyczna.

I jeżeli to jest prawdą , to te wymogi zostaną spełnione bo taka firma musi zachować standardy zgodne z prawem . Nie wierzę , iż PZW zabierze się za to własnymi rękami . Z drugiej strony , w tym kraju już wiele widziałem i to nie jest takie oczywiste . W każdym razie , dowiemy się o tym po czasie . I to mnie wkur... najbardziej !!! Powinni jasno i przejrzyście nam to przedstawić , nie zaczynać od dupy strony  :thumbdown:

Offline Radar

• Ekspert
  • Reputacja: 368
« Odpowiedź #93 dnia: 22.01.2016, 11:38 »

I jeżeli to jest prawdą , to te wymogi zostaną spełnione bo taka firma musi zachować standardy zgodne z prawem . Nie wierzę , iż PZW zabierze się za to własnymi rękami . Z drugiej strony , w tym kraju już wiele widziałem i to nie jest takie oczywiste . W każdym razie , dowiemy się o tym po czasie . I to mnie wkur... najbardziej !!! Powinni jasno i przejrzyście nam to przedstawić , nie zaczynać od dupy strony  :thumbdown:

Ja zrobiłem to tak, że założyłem nowy mail i jego podałem w deklaracji. Zobaczymy co będzie na niego przychodzić.
Nie krytykuj bo dostaniesz bana.

Radek

Offline Jędrula

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 382
« Odpowiedź #94 dnia: 22.01.2016, 11:41 »
Alternatywny mail to jest jakieś wyjście . Po czasie wyjdzie , komu sprzedano nasz adres .

Offline Jurek z Warszawy

• Ekspert
  • Reputacja: 166
  • Tylko wody PZW- no kill
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #95 dnia: 22.01.2016, 16:24 »
A może by tak własnie zrobić jak kolega napisał. Jak by tak ze  3-4 osoby z każdego okręgu by  zrobiło lipny adres mailowy to wtedy była by sprawa jasna ze działa się niezgodnie z przepisami ustawy.