Autor Wątek: Jakie przynęty/haczyki stosujecie przy połowie na koszyk do białych?  (Przeczytany 9352 razy)

Offline pandora

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 2
Witam, na ten sezon postanowiłem min. połowić koszykiem do białych. Robiłem zestaw i nagle zadałem sobie pytanie, jaki haczyk zastosować ?, zwykły i nawlekać na niego również robaki, bo jak zasada mówi, co do koszyka to na hak, czy przeciwnie, zapodać haczyk z quickstopem i na to coś odróżniającego się , typu dumbells, pellet itp . Czekam na wasze opinie na ten temat. Jak wy łowicie... ?
Koszyk do białych to nie nowość. Jak łowiłeś do tej pory?

Offline klusek

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 7
A jaki model haka polecacie do robaków? Bo podejrzewam, że te do metody będą raczej zbyt grube żeby nabijać na nie robaki?
Kuba

Offline Kafarszczak

• Ekspert
  • Reputacja: 164
  • Ważne, aby uwierzyć w moc zanęty i przynęty! :)
  • Ulubione metody: feeder
A jaki model haka polecacie do robaków? Bo podejrzewam, że te do metody będą raczej zbyt grube żeby nabijać na nie robaki?

Mozna zamontować klips do białych, lub tez założyć haczyk z gumką i robaki zacisnąć gumką poprzez te urządzonko do rozwierania gumek
Krzysztof

Offline klusek

• Użytkownik
  • **
  • Reputacja: 7
Klipsu do białych nie mam. Ale opcja z gumką może być całkiem dobra. Musze sprawdzić ile robaków najlepiej wchodzi w taką gumkę.
Kuba

Offline Kafarszczak

• Ekspert
  • Reputacja: 164
  • Ważne, aby uwierzyć w moc zanęty i przynęty! :)
  • Ulubione metody: feeder
Klipsu do białych nie mam. Ale opcja z gumką może być całkiem dobra. Musze sprawdzić ile robaków najlepiej wchodzi w taką gumkę.

Wszystko zalezy od gumki. 😊
Krzysztof

KrzysztofS

• Gość

Wszystko zalezy od gumki. 😊

I obwodu w pasie robala :P

Offline arkady1321

• Ekspert
  • Reputacja: 24
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Oj chłopaki :P