Autor Wątek: Kupiliśmy  (Przeczytany 6570959 razy)

Offline pr00

• Ekspert
  • Reputacja: 342
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Kupiliśmy
« Odpowiedź #23010 dnia: Dzisiaj o 15:21 »
Ja to mogę Wam tylko pozazdrościć przyzwoitego PZW, mieszkając w Łodzi niestety nie mam takiego szczęścia.

Offline LukaszK

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 4
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #23011 dnia: Dzisiaj o 16:27 »
(...)po stokroć wolę wypracowaną płoć, okonia, klenia itp niż przerzucanie wieprzków na burdelu.

Byłem w sezonie 2025 kilka razy na podopolskich "łowiskach uciech" i muszę przyznać, że coraz częściej zaczynam się czuć gorzej jak na łowiskach PZW...

Pod Tarnowem (jeszcze nie opłacałem składki na 2026) są dwie dość atrakcyjne komercje, na które jeżdżę na trzy, cztery doby z synem. Cisza, spokój, kultura i bezpieczeństwo. Na PZW jak jadę na nocki to sam.
W tym roku planuję dopłacić na opolskie, bo jest gdzie łowić...

A o jakich komercjach pod Tarnowem mowa ? jak to nie tajemnica . Bo ja tez z synem gdzieś chce podjechac na dobe moze dwie z namiotem ( znaczy sie syn bardziej chce)

Offline Martinez

• Ekspert
  • Reputacja: 374
  • Wędkarz z zasadami
    • Galeria
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #23012 dnia: Dzisiaj o 20:05 »
Oczywiście, że to nie jest tajemnicą: Fish Zone. Łowisko bardzo kameralne, sześć stanowisk dwusobowych gwarantujących bardzo dużo prywatności. Do tego toaleta, prysznic, możliwość ładowania telefonu/powerbanku/łódki.

Wszedłem teraz na ich stronę i widzę, że mają tam ładny rekord łowiska. Bo mój największy karp stamtąd to 16.100kg, a jesiotr to 15.00kg
TKKP - Tarnowski Klub Karpiarzy Przeklętych ;)