Jak się sbomb urwie to możesz po niego wypłynąć łódka albo wpław bo nie zatonie hehe taka tajna funkcja.
Cytat: boruta w 05.07.2016, 10:53Jak się sbomb urwie to możesz po niego wypłynąć łódka albo wpław bo nie zatonie hehe taka tajna funkcja.z tanich a skutecznych rozwiązań "aby spoma po zrywce było widać " - ja kupiłem sobie zwykła bomkę sygnalizacyjną w wędkarskim duża biała ze styropianu , zdemontowałem kółko pręcik i została mi sama beczółka ze styropianu z otworkiem . Na sunołem ją na pręt plastikowy ze spoma pod krętlik na kleju poxylina gestym szybko schnącym.spom dobrze widać "jak by co " - i jest spoko...
Cytat: mjmaciek w 05.07.2016, 13:59Cytat: boruta w 05.07.2016, 10:53Jak się sbomb urwie to możesz po niego wypłynąć łódka albo wpław bo nie zatonie hehe taka tajna funkcja.z tanich a skutecznych rozwiązań "aby spoma po zrywce było widać " - ja kupiłem sobie zwykła bomkę sygnalizacyjną w wędkarskim duża biała ze styropianu , zdemontowałem kółko pręcik i została mi sama beczółka ze styropianu z otworkiem . Na sunołem ją na pręt plastikowy ze spoma pod krętlik na kleju poxylina gestym szybko schnącym.spom dobrze widać "jak by co " - i jest spoko...9 zł kosztują 2 pływaki. Wychodzi po 4.5 zł za sztukę. Moim zdaniem nie warto bawić się w takie rozwiązania jak Ty, no chyba że ktoś lubi sobie pomajsterkować, bo oszczędności tutaj żadnej
Wytrzyma... Spodowanie to bardzo dobra rzecz, zwłaszcza na łowiskach trudnych. Pozwala na zrobienie dywanu, jakiego nie da się zrobić raczej feederem. Przy polowaniach na większe ryby rzecz nieodzowna. Śmiało wchodź w to Michał!
Krzysztof szybki jesteś. Dopiero się pojawiło i już jest u Ciebie Daj znać jak się spisują te podajniki.
Cytat: zbyszek321 w 06.07.2016, 18:35Krzysztof szybki jesteś. Dopiero się pojawiło i już jest u Ciebie Daj znać jak się spisują te podajniki. Hibryd i Banjo to raczej na chłodniejsze miesiące, co prawda jesień tuż, tuż.
Cytat: Dżamukka w 06.07.2016, 18:41Cytat: zbyszek321 w 06.07.2016, 18:35Krzysztof szybki jesteś. Dopiero się pojawiło i już jest u Ciebie Daj znać jak się spisują te podajniki. Hibryd i Banjo to raczej na chłodniejsze miesiące, co prawda jesień tuż,tużMożesz to jakoś rozwinąć. Czemu nie nadają się na ciepłe miesiące?
Cytat: zbyszek321 w 06.07.2016, 18:35Krzysztof szybki jesteś. Dopiero się pojawiło i już jest u Ciebie Daj znać jak się spisują te podajniki. Hibryd i Banjo to raczej na chłodniejsze miesiące, co prawda jesień tuż,tuż
Cytat: Radar w 06.07.2016, 18:46Cytat: Dżamukka w 06.07.2016, 18:41Cytat: zbyszek321 w 06.07.2016, 18:35Krzysztof szybki jesteś. Dopiero się pojawiło i już jest u Ciebie Daj znać jak się spisują te podajniki. Hibryd i Banjo to raczej na chłodniejsze miesiące, co prawda jesień tuż,tużMożesz to jakoś rozwinąć. Czemu nie nadają się na ciepłe miesiące? Raczej to nie ten wątek, sądzę że będzie o tym co nie co w wątkach o hybrydach i banjo . Lub jak naprawdę nie ironizujesz to PW