Ja tak skromnie
Cytat: Tomnick w 15.11.2017, 14:37Ja tak skromnie Zastanawiałem się swego czasu nad tym bajerem od prestona. Tak na pierwszy dotyk - da sie w tym ładnie zanete rozrobić? Chodzi mi ze w pudełkach kwadratowych zawsze Coś po rogach zostaje, a tutaj mamy okrąg. Jakbyś mógł mi pomoc w dokonaniu zakupu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: Czarosław w 15.11.2017, 16:05Cytat: Tomnick w 15.11.2017, 14:37Ja tak skromnie Zastanawiałem się swego czasu nad tym bajerem od prestona. Tak na pierwszy dotyk - da sie w tym ładnie zanete rozrobić? Chodzi mi ze w pudełkach kwadratowych zawsze Coś po rogach zostaje, a tutaj mamy okrąg. Jakbyś mógł mi pomoc w dokonaniu zakupu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak na pierwszy dotyk to powiem Ci, że jest ona do tego stworzona. Jest okrągła, zrobiona z eva i można ją wyjąć z obręczy. Jak dla mnie super sprawa. Wrazie deszczu zapinasz wieko i się o nic nie martwisz.
Cytat: Tomnick w 15.11.2017, 16:25Cytat: Czarosław w 15.11.2017, 16:05Cytat: Tomnick w 15.11.2017, 14:37Ja tak skromnie Zastanawiałem się swego czasu nad tym bajerem od prestona. Tak na pierwszy dotyk - da sie w tym ładnie zanete rozrobić? Chodzi mi ze w pudełkach kwadratowych zawsze Coś po rogach zostaje, a tutaj mamy okrąg. Jakbyś mógł mi pomoc w dokonaniu zakupu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak na pierwszy dotyk to powiem Ci, że jest ona do tego stworzona. Jest okrągła, zrobiona z eva i można ją wyjąć z obręczy. Jak dla mnie super sprawa. Wrazie deszczu zapinasz wieko i się o nic nie martwisz.Masz ten mniejszy czy większy model?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Trafiłem na obniżkę w Drapieżniku i w końcu kupiłem